Chris Brown reageerde op Rihanna's foto, en nu is ook Drake erbij betrokken

Rihanna's sexy carnavalfoto's maken blijkbaar veel los bij haar exen...

Meest gelezen

Rihanna, koningin van alles, vierde afgelopen weekend traditiegetrouw carnaval op haar geboorte-eiland Barbados, en dat maakte nogal wat los. Niet alleen bij fans, maar blijkbaar ook bij haar beroemde exen.

crawpova '17 #AuraForCropOva @aura_experience

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Advertisement - Continue Reading Below

Gehuld in een sexy bedazzled bikini en blauwe pruik leefde RiRi haar beste leven onder de zon met haar #squad, niet wetende wat haar foto's teweeg zouden brengen. Nou, nogal wat dus.

Rihanna's getroebleerde ex Chris Brown volgt haar blijkbaar nog steeds op Instagram en besloot een veelzeggende emoji onder een van haar Instagram Stories te plaatsen:

Meest gelezen

Chris — die in 2009 toenmalige vriendin Rihanna bont en blauw sloeg toen ze ruzie kregen nadat ze een sms'je vond van een andere vrouw — heeft inmiddels ook een omgangsverbod aan zijn broek hangen van zijn andere ex, Karrueche Tran, vanwege losse handjes, dus we kunnen wel stellen dat-ie niet echt veranderd is. Geen wonder dus dat Rihanna-fans meteen in opstand kwamen gisteren:

Advertisement - Continue Reading Below

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Afijn, niet echt een slimme zet dus. Zo vindt blijkbaar ook Rihanna's andere ex, Drake.

Drake bemoeit zich ermee

Drakedie vorig jaar nog tijdens de MTV VMA's verklaarde 'al sinds zijn 22ste verliefd te zijn op Rihanna' — was de reactie van Chris blijkbaar ook niet ontgaan en een bron vertelt aan HollywoodLife dat hij er allesbehalve blij mee is. Hij zou het 'zielig en wanhopig' van de zanger vinden:

'Drake thinks Chris looks sad, lonely and desperate for comment creeping on Rihanna's Instagram. Drake feels it is time for Chris to grow up and move on from Rihanna. Drake is very protective and has a lot of love for her even though he is not with Rihanna.'

Kijk, zo'n ex willen we allemaal wel hebben.

Rihanna kan het allemaal intussen een worst wezen en focust op een hele andere headline:

#DutyFree 😂😂😂 My bad @diplo

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

#queen.