Taylor Swift doet een krachtige verklaring tijdens haar aanrandingszaak

'I'm not going to allow you or your client to make it seem like this is in any way my fault, because it isn't.'

Meest gelezen

Taylor Swift deed gisteren in haar rechtszaak tegen de voormalige radio-dj David Mueller haar zegje. De zangeres klaagt Mueller aan, omdat hij haar in 2013 aangerand zou hebben nadat ze in zijn radioshow verscheen en ze samen poseerden tijdens een meet-and-greet.

Toen ze samen op de foto gingen, tilde hij haar rok op en greep haar bij haar blote billen. Afschuwelijk. De foto waarop dit duidelijk te zien is, werd begin deze week ook in de rechtszaal getoond.

Advertisement - Continue Reading Below

Taylor Swift praatte gisteren voor het eerst tijdens de rechtszaak en maakte een stel krachtige statements. De zangeres wil geen geld van de voormalige radio-dj, ze wil slechts 1 dollar van 'm, maar wil hem wel schuldig zien bevonden. Taylors advocaat J. Doug Baldridge liet dan ook weten:

'She's not trying to bankrupt this man. She's just trying to tell people out there that you can say no when someone puts their hand on you.'

Meest gelezen

Taylors verklaring

Omdat rechtszaken in Amerika openbaar zijn, twitterden journalisten gisteren precies wat er gezegd werd tijdens de zaak. Waarschuwing: het is vreselijk om te lezen wat Taylor Swift is overkomen in 2013.

Zo vertelde ze gisteren over de aanranding:

'It was a very long grab... long enough for me to be completely sure it was intentional.'

'It was a very shocking thing that I have never dealt with before. He grabbed my ass underneath my skirt. It was underneath my skirt.'

Advertisement - Continue Reading Below

Nadat het gebeurde ging Taylor zo goed als het kon door met de meet-and-greet die daarna gepland stond, want ze wilde het niet verpesten voor haar fans:

'I just said in a monotone voice, "Thank you for coming," and then they were gone.'

Advertisement - Continue Reading Below

De advocaat van Mueller claimde vervolgens dat de zangeres een pauze had kunnen nemen van de meet-and-greet, waarop Taylor Swift spot-on reageerde met:

'And your client could have taken a normal photo with me.'

Meest gelezen

Daarna werd aan Swift gevraagd of ze nog kritiek heeft gehad op haar bodyguard, die Mueller niet stopte. Hierop zei ze, wederom spot-on:

'I'm critical of your client sticking his hand under my skirt and grabbing my ass.'

Mueller werd ontslagen na het incident en er werd Taylor Swift gevraagd of ze zich daar verantwoordelijk voor voelt. Hierop antwoordde ze:

'I am not going to allow your client to make me feel like it is any way my fault, because it isn't.'

'I am being blamed for the unfortunate events of his life that are a product of his decisions and not mine.'

Bron: Elle