Teyana Taylors VMA-outfit is een hommage aan Janet Jackson

En nog vier dingen waar je blij van wordt vandaag.

Meest gelezen

Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Teyana Taylors VMA-outfit is een te gekke hommage aan Janet Jackson. Tot de croptop met tekst op de rug aan toe. Teyana Taylor droeg gisteren dezelfde outfit als haar idool in 1995 tijdens de MTV Video Music Awards. Dikke thumbs up.

Advertisement - Continue Reading Below

2. De weersverwachting voor de laatste dagen van de maand. Met als uitschieter dinsdag de 29e, want morgen stijgt het kwik tot tropische hoogten. Mocht je je de luxe kunnen permitteren; neem dan zeker een snipperdag.

3. Deze Instagramfoto van Cara Delevingne. De Britse beauty viert samen met Karl Lagerfeld en Joan Collins vakantie in St. Tropez. Priceless.

So much ❤️ @karllagerfeld @joancollinsdbe #StTropez

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Meest gelezen

4. Solange en SZA gaan samenwerken. Je leest het goed; Solange en rising R&B-ster SZA (die genomineerd was in de categorie Best New Artist tijdens de MTV VMA's gisteravond) hebben de handen ineengeslagen. SZA heeft bevestigd dat Solange haar laatste muziekvideo heeft geregisseerd. Dat klinkt ons letterlijk als muziek in de oren. Het nummer heet The Weekend, wanneer de clip zal verschijnen blijft nog even de vraag. Tot die tijd moet je het doen met het audiofragment, ook niet vervelend.

So in love w y'all @shayamorales

A post shared by SZA (@sza) on

5. Pharrell Williams heeft een nieuwe collectie voor Adidas ontworpen. Een heuse tenniscollectie, waarvan we spontaan ook een balletje willen gaan slaan. De Adidas Originals-collectie heeft een fijne seventies vibe en is vanaf nu verkrijgbaar – net voor de start van de US Open, wat uiteraard geen toeval is.