Deze 'Pretty Little Liars'-ster die een celstraf van 5 jaar boven het hoofd hing heeft uitslag gekregen

Oh jee...

Meest gelezen

Het was me een verhaal; de Amerikaanse acteur Brandon Jones (29), die creepy Andrew Campbell speelt in Pretty Little Liars, werd in april eerder dit jaar aangeklaagd wegens het 'naar verluidt' richten van een geweer op zijn buurman in oktober vorig jaar, naar aanleiding van een ruzie. Het Los Angeles County District Attorney's Office bracht het nieuws destijds naar buiten.

Advertisement - Continue Reading Below

Volgens woordvoerders van Brandon handelde de acteur uit zelfverdediging. 'It is our understanding that the gun in Mr. Jones' possession was fully legal and registered, that he was on his girlfriend's private property, and that he and his girlfriend felt that they were under threat in a dispute with neighbors,' aldus zijn woordvoerder tegen TMZ destijds.

Afijn, de aanklacht was niet mals en er hing Brandon een celstraf van vijf jaar boven het hoofd voor 'exhibiting a deadly weapon and exhibiting a concealable firearm in public' – om in officiële taal te blijven.

Meest gelezen

De uitspraak

Gisternacht, na enkele maanden nagelbijten, werd bekend dat Brandon een celstraf van 180 dagen moet uitzitten voor zijn misdaad van vorig jaar. Volgens Us Weekly heeft de advocaat van het Los Angeles County District laten weten dat Brandon geen bezwaar tegen de aanklacht en de uitspraak van zijn straf heeft gemaakt. Naast de 180 dagen in de bak, moet hij ook dertig dagen een taakstraf (community service) uitvoeren, een cursus anger management volgen en zal hij drie jaar proeftijd krijgen.

Deze dingen kloppen niet aan Pretty Little Liars >