Hema lanceert popcorn met tompoucesmaak

En nog vier dingen waar je blij van wordt vandaag.

Meest gelezen

Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. The best of both worlds. Dat Hema van tompouces houdt is geen geheim, maar ze zijn er ook gek op popcorn. Zo gek dat ze de twee zoete lekkernijen hebben gecombineerd. Tada: knapperige popcorn met de smaak van tompouces. Yum. Je scoort nu een blik vol met de roze popcorn in alle Hema-filialen en via hema.nl.

Advertisement - Continue Reading Below

2. Er komt een lipstick op de markt voor Khaleesi's. Het is nog lang wachten op seizoen 8 van Game of Thrones, heel lang wachten… Maar voor die hard-fans van de mother of dragons heeft Storybook Cosmetics een lipstick ontwikkeld in een drakenhuls. We moeten nog even wachten voordat 'ie op de kaptafel kan, begin volgend jaar belooft het cosmeticabedrijf de lippenstiften op de markt te brengen.

Meest gelezen

3. Ondanks de regen worden we toch blij van het feit dat Pluk de Nacht vandaag is begonnen in Utrecht. Het leukste filmfestival in de openlucht van Nederland. Van 30 augustus t/m 3 september kun je voor het mooiste, ontroerendste en spectaculairste kijkvoer in de Domstad terecht. Bekijk voor het volledige programma van de 14e editie plukdenacht.nl.

4. On Wednesdays we wear pink. En dan het liefst deze roze stappers van & Other Stories, gloednieuw in de (online) winkelschappen. Voor € 135 heb je een kek paar neon sock boots in je kast staan. Shop ze.

5. Luxeconcern LVMH komt met een eigen pretpark in Parijs. Yes, naast Disneyland Parijs kunnen we binnenkort ook naar een modepretpark in de Franse hoofdstad. LVMH komt met een eigen entertainmentparadijs, dat naar verluidt een van Frankrijks bekendste pretparken moet worden, op een historische plek in Parijs: de 157-jarige Jardin d'Acclimatation – waar ook het museum van de Fondation Louis Vuitton te vinden is. De deuren zullen naar verwachting in het voorjaar van 2018 openen. Laten we hopen op achtbanen in pumpzitjes, draaiende tassen en meer modemoois om de hele dag in te vertoeven.

Zien: de allereerste beelden van de Vans van de hand van Karl Lagerfeld >