'The Devil Wears Prada' had een compleet andere film kunnen zijn

En meer (celebrity)nieuws dat je deze ochtend echt even gelezen moet hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Laten we beginnen met The Devil Wears Prada. De lievelingsfilm van velen had er heel anders uit kunnen zien, komen we nu achter. In de film speelt Meryl Streep de ijskoude hoofdredacteur Miranda Priestly, een personage everyone loves to hate. Maar dat imago was misschien niet nodig.

Advertisement - Continue Reading Below

Spencer Althouse van Buzzfeed twitterde een langere versie van het grote evenement aan het begin van de film, waar Andy Sachs (Anne Hathaway) en Emily Charlton (Emily Blunt) hun bazin Priestly helpen door haar in te fluisteren wie ze gaat ontmoeten. In de versie die de film nooit haalde komt Priestly's man binnen voor Sachs weggaat. Die man is geen leuke vent (understatement!), waarna Sachs ijskoningin Priestly redt en laatstgenoemde ontdooit (volg je het nog?). Lang verhaal kort: Priestly had dus veel sympathieker over kunnen komen dankzij deze paar seconden extra film.

Meest gelezen

Echt. Heel. Anders.

Advertisement - Continue Reading Below

Kim Kardashian dan. Mevrouw deelde gister weer eens een gezellige bikinifoto op Instagram. Niks nieuws onder de zon, zou je denken.

It's really hot today

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Inderdaad, letterlijk niks nieuws onder de zon: de foto is hartstikke antiek. Of nou ja, jaren geleden stond hij ook al op Kims feed. Oplettende volgers hadden de realityster meteen door en gaven commentaren als: 'We weten allemaal hoe oud deze foto is.' En als je het niet weet (omdat je geen geobsedeerde fan bent die al haar foto's van de afgelopen jaren onthoudt), dit is die eerdere post van 24 juli 2014:

Last day to get my tan in...

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Advertisement - Continue Reading Below

Van antieke foto's naar antieke rocksterren (dit is een grapje, niet meteen boos worden): Linda Perry, rockster en zangeres van de niet meer bestaande band 4 Non Blondes. Wie? Als je hun hit What's up? ('And I say, hey yeah yeah, hey yeah yeah') hoort, weet je meteen wie ik bedoel:

Meest gelezen

De muzikante kondigde deze week aan een rockband met alleen vrouwen te gaan starten. Ze gaat voor een muzikale talentenjacht op zoek naar 'the female Rolling Stones'. Wie zich aan kunnen melden? In Perry's eigen woorden: 'Authentic, timeless musicians who can fill the void in the music industry'. Geen Britneys Spears-achtige popsterren in spe dus.

Al had Perry als producer en schrijver trouwens eerder geen moeite met popsterren, zo is zij het ware brein achter Christina Aguilera's gigantische hit Beautiful. Echt waar.

Nog een leuk weetje over Linda Perry en dan gaan we door: ze is sinds 2014 getrouwd met Sara Gilbert, die de geweldige Darlene speelde in Roseanne (als je te jong was toen deze serie op televisie was, geen zorgen: binnenkort komt er een nieuw seizoen) en nu een rol heeft in The Big Bang Theory.

Advertisement - Continue Reading Below


Nieuws van een andere 'oude rot in het vak': Avril Lavigne. De Complicated-zangeres komt ein-de-lijk met een nieuw album. Hang de vlaggen uit en zoek je skater-zweet-polsbandje.

Gister twitterde de inmiddels 32-jarige dit bericht:

In 2013 kwam het laatste album van Lavigne uit. Daarna maakte ze geen muziek, maar ze was wel tussen tussen 2013 en 2015 getrouwd met Nickelback-zanger Chad Kroeger en dat is ook een prestatie. Goed, we zijn benieuwd waar ze nu mee op de proppen komt. Hopelijk zullen de titels net zo creatief zijn als in 2002: weet je nog, Sk8er Boi? #neverforget

Als je toch bezig bent, lees dan meteen even deze 27 krankzinnige details over Gossip Girl >