Mensen met dit sterrenbeeld zijn de beste vrienden

Zorg dat je vrienden hebt met dit sterrenbeeld.

Meest gelezen

Bleek je niet tot de slimste sterrenbeelden te horen, of is jouw teken niet carrièregericht? Geen zorgen, misschien ben – of heb – je wel de ideale bff . Thought Catalog maakte een top tien van sterrenbeelden om het beste vrienden mee te zijn.

Dit is er weer een in de categorie: flinke schep zout. Niet meteen je Steenbok bestie ontvrienden.

1. Weegschaal

Van alle sterrenbeelden is de Weegschaal het aardigst en vredelievendst. Ze zullen je nooit opzettelijk kwetsen. Ze geloven in karma dus zullen altijd hun beste beentje voorzetten. Weegschalen zijn ja-zeggers. Ze zullen altijd doen wat hun gevraagd wordt, zonder er iets voor terug te willen. Van alle sterrenbeelden wordt er van de Weegschaal het vaakst misbruik gemaakt. Ze zijn het populairst van alle sterrenbeelden: veel vrienden en iedereen kent ze. Ze koesteren nooit lang wrok en zullen altijd iemand vergeven.

Advertisement - Continue Reading Below

2. Schorpioen

Schorpioenen zijn het interessantst van alle sterrenbeelden. Waarom ze op nummer 2 in deze lijst staan, is omdat ze loyaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Als ze weten dat ze je kunnen vertrouwen, zullen ze je altijd helpen en er voor je zijn. Ze begrijpen mensen goed en zullen makkelijk bepaalde vibes oppikken. Met een Schorpioen heb je een vriend voor het leven.

3. Vissen

Vissen zijn het gevoeligste sterrenbeeld. Daardoor kunnen ze diepe connecties met mensen aangaan. Ze zijn het meest empathisch van alle sterrenbeelden en kunnen zich goed inleven in het verdriet van hun vrienden. Als vrienden gaan ze verder dan wat er van hen wordt gevraagd en zetten ze jou altijd op de eerste plek. Als je vrienden wordt met iemand met dit sterrenbeeld kun je diegene altijd alles vertellen zonder veroordeeld te worden.

Meest gelezen

4. Tweelingen

Net als Vissen zijn Tweelingen diepe denkers en erg emotioneel. Net als een Weegschaal zijn ze ook erg sociaal. Dit maakt ze een goede vriend, omdat je diepe gesprekken met ze kunt hebben, maar tegelijkertijd een geweldige tijd samen kunt hebben. Ze luisteren het beste en geven veel inzicht.

5. Leeuw

Leeuwen zijn het rustigst van alle sterrenbeelden. En iedereen wordt verliefd op ze. Leeuwen zijn de vriend die iedereen wil, want oprecht. Een klik met dit sterrenbeeld betekent een relatie die je leven verbetert. Een-op-een afspraken vinden ze het leukst. Ze zullen het als eerste opmerken als een relatie niet goed zit.

6. Boogschutter

Boogschutters hebben niet zoveel vrienden en zijn niet altijd sociaal. Ze hebben liever een paar vrienden waar ze altijd op kunnen rekenen. Hun focus ligt op werk en doelen en dat kan soms een relatie in de weg komen te staan. Ze denken diep over dingen na en soms gaan ze zo op in hun eigen wereld, dat zelfs vrienden er niet bij kunnen. Ze bloeien op door diepgaande relaties, maar vinden het soms moeilijk om die te aan te gaan.

7. Waterman

Dit zijn de vreemdste vogels van alle sterrenbeelden, maar ook degene met wie je de meeste lol kunt hebben. Ze volgen hun eigen pad en het kan ze niet zoveel schelen wat mensen denken. Tijdens een avondje uit, zul je ze het eerst verliezen, want ze gaan ronddwalen. Ze geven je het gevoel dat je de mooiste persoon op deze wereld bent en ze vinden dat ook echt.

8. Kreeft

Kreeften besteden veel tijd alleen. Het duurt een tijdje voor ze mensen vertrouwen en ze duwen veel mensen van zich af. Ze geven altijd twee keer zoveel dan ze krijgen, maar het duurt even voor ze op dat punt zijn. Ze vinden het moeilijk zichzelf dingen te vergeven en ze geven nooit tweede kansen. Door hun gebrek aan vertrouwen in relaties, zijn ze sociaal nogal ongemakkelijk bij eerste ontmoetingen.

9. Ram

Rammen zoeken in hun vrienden altijd iemand die ze kunnen vertrouwen. Ze kunnen hard overkomen, maar zodra je ze kent zijn ze gevoelig. Ze weten niet zo goed hoe ze hun emoties moeten uiten. Ze hebben korte lontjes en zijn soms heetgebakerd, waardoor je makkelijk ruzie met ze krijgt.

10. Stier

Stier is het sterrenbeeld met het minste drama. Ze zijn ontspannen en zorgeloos en een goede en loyale vriend. Ze onderhouden lange relaties en lijken niet snel problemen met iemand te hebben. Maar ze zijn heel koppig. Het is moeilijk ze iets te laten doen wat ze niet willen. Stieren zijn mensen van hun woord, als ze zeggen dat ze iets zullen doen, doen ze het ook.

11. Steenbok

Ze zijn het grappigst van alle sterrenbeelden, maar zorgen ook voor de meeste problemen. Ze zijn de eerste die je slechte ideeën geven en maken slechte beslissingen. Je eindigt altijd op avontuur met ze, dus zorg dat je daar klaar voor bent. Ze eindigen wat lager op de lijst, want hoe leuk het is om lol te hebben met ze, ze kiezen relaties altijd boven vriendschappen.

12. Maagd

Maagden zijn moeilijk om vrienden mee te zijn door hun korte lontje. Ze zijn niet erg vergevingsgezind. Je hebt ze liever als vriend dan als vijand. Dus houd ze dichtbij, maar niet te.

Dit is wat je horoscoop zegt over je trouwdag >