Tony's Chocolonely is een initiatief van journalist/presentator Teun van de Keuken, zoals je wellicht weet. In 2004 deed ging hij eens kritisch naar zichzelf kijken, omdat hij vond dat hij medeplichtig was aan slavernij. De kans was namelijk groot dat de cacao voor de chocolade die hij at, werd geproduceerd door kindslaven.

Dit is hoe het chocolademerk Tony's Chocolonely is ontstaan, gemaakt van cacao die wordt gemaakt zonder slavernij. Er zijn verschillende soorten smaken van dit merk, de normale zoals melkchocolade, maar ook wat apartere smaken, zoals puur pecan kokus.

Een van de leukste dingen aan Tony's Chocolonely is dat ze elk seizoen weer met drie nieuwe tijdelijke smaken komen, de limited editions. En zo ook voor de herfst. De speciale smaken waaraan je je vanaf nu tegoed kunt doen zijn...

  • Donkere melk 42% rogge zeezout: Een reep melkchocolade met zeezout en rogge. De rogge zoals in roggebrood proef je niet echt, maar geeft de reep wel een goede crunch.
  • Melk 32% stoofpeer: Herfstiger krijg je het niet. Hmm...
  • Wit 28% stracciatella: De ultieme lekkernij.

Vanaf nu zijn de drie nieuwe smaken tijdelijk(!) verkrijgbaar bij wereldwinkels, WAAR, Marqt, Bijenkorf, Jamin, cadeau- en delicatessenwinkels en natuurlijk in de Tony's Store en in hun webshop. Dat wordt inslaan!

Van: Cosmopolitan NL