Arjen Lubach heeft weer een viral video gemaakt én hij is briljant

En vier andere dingen die geheid je dag gaan maken.

Meest gelezen

Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Arjen Lubach heeft weer een stunt uitgehaald en de video gaat viral. Het satirische programma Zondag met Lubach (vanaf 10 september weer te zien op NPO3) heeft het nieuwe seizoen afgetrapt met een anonieme viral video van een Game of Thrones-spin-off… Althans, dat dacht men. De presentator maakte gisteren zelf bekend achter de wereldwijde viral van Game of Thrones te zitten, die de afgelopen dagen op internet miljoenen (!) keren werd gedeeld. Briljant kijkvoer:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Enkele uren later volgde een tweede filmpje met de onthulling...

2. Monki heeft een nieuwe stijlcrush en wij ook. De Chinese schone, fashion influencer Fil Xiaobai, is het nieuwe gezicht van de herfst/wintercampagne van Monki en staat bekend om haar sterke stijl: ze beheerst de kunst van het onverwacht mixen en matchen en verschijnt daardoor in de tofste kledingcombinaties – helemaal in lijn met Monki's modefilosofie. Bekijk hier enkele campagnefoto's van de collectie, geschoten tijdens de coutureweek in Parijs, geïnspireerd door street fashion. Oh ja, en shop-ze.

3. De grappigste samenwerking van het moment: MOAM X MAOAM. Lijkt hetzelfde is het nét niet; het creatieve Amsterdamse platform MOAM heeft voor snoepjesgigant MAOAM een T-shirt ontworpen. Het allerlekkerste T-shirt van Nederland. En slechts gelimiteerd verkrijgbaar, maar zeg nou zelf: hier word je toch instant blij van?

4. De Staat en Georgina Verbaan hebben een Gouden Notekraker gewonnen. De Nederlandse rockband uit Nijmegen, De Staat, en actrice Georgina Verbaan namen gisteravond een Gouden Notekraker (Muziek en Televisie) mee naar huis. Bij Sena en NORMA aangesloten collega-artiesten en -acteurs bestempelden hun prestaties als de bijzonderste van het afgelopen seizoen. Gefeliciteerd!

5. Meer vermakelijk kijkvoer: de nieuwe campagnefilm van AG met in de hoofdrollen Alexa Chung en Spiderman. Alexa zingt en danst in de straten van Los Angeles, probeert een imitatie-Elvis te versieren en eindigt in bed met Spiderman… AG Jeans' nieuwe campagne voor winter 2017 met de Britse is met recht een must see. Op play met de leukste short film van de dag:

Bekijk hier ook nog even de andere viral video van Lubach terug waarin hij Nederland voorstelt aan Donald Trump >