Lili Reinhart haalt uit naar een 'fan' die Cole Sprouse door 't slijk haalt

En meer (celebrity)nieuws dat je deze ochtend echt even gelezen moet hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Note to self: zeg geen nare dingen over Cole Sprouse op Twitter, want Lili Reinhart komt achter je aan.

De actrice nam geen blad voor de mond toen ze erachter kwam dat een 'fan' haar Riverdale-collega (en real-life beau) door het slijk haalde op social media. De 'fan' omschreef hoe ze Cole had ontmoet en omhelsd in Vancouver, maar dat-ie 'enorm onbeleefd' tegen haar was geweest en had gezegd 'Who the f*ck are you?!'. Daarna noemde ze de hele cast van Riverdale 'disgusting and rude'.

Advertisement - Continue Reading Below

Lili liet dat niet over haar kant gaan en besloot via Twitter haar verhaal te vertellen:

Meest gelezen

Advertisement - Continue Reading Below

Kijk. Zo los je dat op.


Gezelliger nieuws voor Katie Holmes en Jamie Foxx, want na vier jaar stiekem daten komen de twee nu ein-de-lijk publiekelijk uit voor hun relatie. En da's niet zonder reden.

Toen Katie in 2012 scheidde van engerd acteur Tom Cruise ging er een regeling in die haar verbood om publiekelijk een relatie te hebben, gedurende vijf(!) jaar. Katie moest dus in het opperste geheim gaan daten. Nu is die clausule gelukkig afgelopen en mag ze het van de daken schreeuwen: ze is weer verliefd.

De Daily Mail heeft nieuwe foto's weten te bemachtigen van Jamie en Katie die hand-in-hand over het strand in Malibu lopen. Ook werden de twee eerder dit jaar samen in een restaurant gespot tijdens een romantisch diner. Ach, hoe zoet.


George Clooney heeft zijn grote liefde ook gevonden en jubelt erop los in een nieuw interview met The Hollywood Reporter. Zo vertelt de acteur over vrouw Amal Clooney:

'It changes you in every way that every person who's fallen madly in love changes. Suddenly, the other person's life becomes more important than your own. That's not unique to us; that's [unique to] all people who are lucky enough to find the perfect partner. I'm sorry I was 50-something when it happened, but only because I could have spent even more time with her.'

Och. <3

Advertisement - Continue Reading Below

Nieuwe modeseizoen, nieuw haar. New York Fashion Week is gisteren officieel van start gegaan en Kim Kardashian viert dat alvast met een nieuwe coupe. De realityster ging, wederom, voor platinablonde lokken om haar kersverse fashionweekoutfits mee te sieren:

Meest gelezen

En nee, het is geen pruik, zo laat haarstylist Chris Appleton op Instagram weten:


Ook Brooklyn Beckham trapt de herfst af met een nieuwe coupe. De oudste Beckham-telg besloot zijn weelderige lokken in te ruilen voor een buzz cut:

@mrbobbyrich

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Advertisement - Continue Reading Below

Hij is nu meteen een spitting image van vader David anno 2007:

David Beckham in 2007

Orange Is The New Black-ster Laverne Cox kan haar geluk niet op. De actrice is het nieuwe gezicht van Beyoncés Ivy Park-campagne, en de foto's zijn *perfectie*:

Bekijk de volledige nieuwe lijn van Ivy Park en video's hier.


Sluiten we deze gossipcorner af met twee trailers die je vandaag écht even gezien moet hebben.

De eerste is van de aanstaande serie over de moord op Versace, The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story. In de hoofdrollen zien we grote namen als Penélope Cruz en Ricky Martin en we krijgen van de eerste beelden nu al kippenvel...

Door naar de nieuwe film Hostiles, die nu al getipt wordt als grote Oscarkanshebber. In de hoofdrol schittert een van de beste (zo niet dé beste) acteur van deze tijd, Christian Bale, die de legendarische 'army captain' Joseph J. Blocker speelt. De film speelt zich af in 1892 en ook Rosamund Pike en Ben Foster hebben een rol weten te scoren. Hostiles draait vanaf eind 2017 in de bioscoop: