Zayn heeft zijn nieuwe videoclip gelanceerd samen met Sia

En vier andere dingen om het weekend mee in te luiden.

Meest gelezen

Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Zayn is back met een nieuwe track en videoclip. Marc Webb regisseerde de clip van Dusk Till Dawn, een duet met Sia, waarin ook Girls-actrice Jemima Kirke te zien is. Er zit een mysterieus plot in het filmische werkje… Afijn, snel op play – of doe maar gewoon op repeat:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

2. H&M lanceert vandaag de nieuwe Studio-collectie a/w 2017. Een van de meest hebberigmakende collecties van de Zweedse modegigant: de tweejaarlijkse Studio-collectie. Pas 14 september in de winkels (én online) verkrijgbaar, maar je kunt nu vast een wishlist maken. De collectie bestaat uit chique streetwear met graffitiprints, franjes en oversized silhouetten. Bekijk hieronder onze favoriete items en kruis de 14e vast groot in je agenda aan.

3. Gaat dat zien: fotograaf Sanja Marusic ontvouwt vanaf morgen haar wonderlijk surrealistische universum in Melkweg Expo. Tijdens haar reizen zoekt ze bijzondere landschappen op die ze manipuleert en waarin ze een personage plaatst. Ze ontwerpt zelf kostuums, sculpturen en decorstukken die ze aan de scène toevoegt tot het lijkt alsof je op een andere planeet bent belandt. Vandaag opent de expo Sanja Marusic en zal Sanja ook haar eerste fotoboek aan het publiek presenteren.

4. Ga het dak op in 020! Vanavond neemt ROEF je mee naar de mooiste daken van Amsterdam. Bij de tweede editie van het van jaarlijkse festival is de rooftopline-up verdubbeld: op 15 bijzondere Amsterdamse daken vind je oa hottubs, cocktailbars en groene innovaties. Check voor de hotspots en meer informatie: roefamsterdam.nl.

5. Cultuurliefhebbers in het noorden kunnen morgen hun hart ophalen tijdens de eerste Groninger Museumnacht. Op zaterdag 9 september 2017 vanaf 19.00 uur openen alle musea in Groningen hun deuren tot na middernacht. Een unieke ervaring. Met een passe-partout bezoek je alle vijf musea in de stad voor slechts 5 euro. Meer info via: groningen.nl.