In deze twee Nederlandse steden kun je nu ook McDonald's laten bezorgen

Smakelijk nieuws vandaag: UberEATS gaat ook McDonald's bezorgen in Rotterdam en Utrecht. Plus vier andere dingen die je dag gaan maken.

Meest gelezen

Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Lekkerbekken opgelet: McDelivery breidt per 19 september uit naar Rotterdam en Utrecht. Na een succesvolle pilot in Amsterdam breiden McDonald's en UberEATS hun samenwerking uit om nog meer mensen verse McDonald's-producten te bezorgen, waar en wanneer je maar wilt. Er zijn al acht Amsterdamse filialen die aan McDelivery doen en daar worden nu zes Rotterdamse en twee Utrechtse restaurants aan toegevoegd. Download snel de UberEATS-app en bestellen maar.

Advertisement - Continue Reading Below

2. Deze nieuwe puffer coat van Monki is letterlijk goud. As in: we willen 'm én hij is goudkleurig. De nieuwe jassencollectie van Monki is nu online en in de winkels verkrijgbaar, je scoort deze golden beauty al voor € 50.

Meest gelezen

3. Lievelingssieradenlabel Monocrafft lanceert vandaag een beauty voor in het oor. De Triple hoop earring is na veel vraag nu ook te koop bij Cottoncake – Monocraffts exclusieve verkooppunt in Amsterdam. Die driedubbele hoop is in meerdere varianten van goud en zilver verkrijgbaar, ook via monocrafft.com natuurlijk.

4. Muzikaal talent opgelet! Vandaag start de Grote Prijs van Nederland zijn vernieuwde competitie met een talentenprogramma en masterclasses. Met de lancering van de nieuwe site geeft de Grote Prijs vandaag een voorproefje van haar nieuwe gezicht. Plus: deelnemers kunnen zich vanaf nu aanmelden via groteprijsvan.nl.

5. Zo help je mee aan het voortbestaan van de olifant. Want jij wilt toch ook dat het prachtige dier nog generaties blijft bestaan?! Tiffany & Co. ook. Het sieradenhuis lanceert de Tiffany 'Save the Wild'-collectie om bij te dragen aan het Elephant Crisis Fund (ECF), een initiatief vanuit Save the Elephants en het Wildlife Conservation Netwerk in samenwerking met het Leonardo DiCaprio Fonds. Samen proberen zij de olifantenjacht en de internationale handel van ivoor tegen te gaan en pleiten zij samen voor hun bescherming. Wat jij kunt doen om te helpen? Koop een bedeltje (vanaf € 170) of broche (vanaf € 230) uit de collectie, de volledige winst wordt geschonken aan het Elephant Crises Fund met een minimum donatie van 1 miljoen. Hear, hear.