Jennifer Lawrence en Emma Stone deelden een hele ongemakkelijke knuffel

En meer (celebrity)nieuws dat je deze ochtend echt even gelezen moet hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Beste vriendinnen en Oscar-winnaressen Jennifer Lawrence en Emma Stone liepen elkaar tijdens het Toronto Film Festival tegen het lijf. En, zoals het J-Law betaamt, werd het aardig ongemakkelijk.

Terwijl Jennifer Lawrence haar goede vriendin een knuffel wilde geven, was Emma er even niet op voorbereid en toen gebeurde er, ehm, dit...

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Emma Stone had begin dit jaar nog haar eigen awkward hug, toen ze tijdens de Golden Globes haar La La Land-regisseur Damien Chazelle een knuffel wilde geven, maar die al inleunde voor een kus met zijn vrouw. Och:

GIF

We snappen waarom deze twee besties zijn.

Advertisement - Continue Reading Below

Mila Kunis en Ashton Kutcher laten intussen That '70s Show-dromen uitkomen, met een nieuw Instagramkiekje. Niet van zichzelf, maar van zoontje Dimitri die een T-shirt draagt waarop Kelso en Jackie prijken.

Bij de foto laat Ashton weten: 'Yes, this Is my son's outfit today. #that70sshow #kelsoandjackieforever'. Zo zoet:

Yes,this Is my son's outfit today. #that70sshow #kelsoandjackieforever

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on


Over kinderen gesproken, actrice Carey Mulligan bevestigt dat zij en man Marcus Mumford in het opperste geheim hun tweede spruit hebben verwelkomd. Hoewel Carey maanden geleden wel op de foto werd gezet met een duidelijk babybuikje, repte het beroemde koppel met geen woord over een nieuwe zwangerschap en ook Careys bevestiging is heerlijk low-key.

Advertisement - Continue Reading Below

Toen een journalist van People tijdens het Toronto Film Festival vroeg hoe het was om nu moeder te zijn van twee kinderen, antwoordde ze kort:

'It's good, thank you!'

Zo kan het dus ook.

Carey Mulligan & Marcus Mumford
Meest gelezen

Nieuw seizoen, nieuw haar! Pippa Middleton was haar lange lokken zat en mat zichzelf een kersverse lob aan. Staat haar prachtig, als je het ons vraagt:

Rihanna lanceerde afgelopen week haar eigen make-uplijn, Fenty Beauty, en die gaat zoals verwacht als warme broodjes over de toonbank bij Sephora. Maar dat is niet het mooiste nieuws. Waar veel grote make-upmerken tekortschieten als het op foundations, poeders en concealers voor de donkere huid aankomt, weet RiRi daarin nu al een gat in de markt te vinden.

Deze foto gaat namelijk as we speak viral:

@darkskinwomen.makeup @fentybeauty @badgalriri

A post shared by Darkskinwomen 💄💋 (@darkskinwomen.makeup) on

Hear hear! Meer van dit graag.


Celebrities als Beyoncé en Selena Gomez zetten zich intussen in voor de slachtoffers van de vreselijke orkaan en overstromingen in Houston. Voor 'Hand in Hand: A Benefit for Hurricane Relief', namen de zangeressen een emotionele video op, waarmee ze hopen zo veel mogelijk geld in te zamelen.

Selena kan haar tranen maar moeilijk bedwingen, als ze praat over de familie Saldivar, die door orkaan Harvey is omgekomen:

Eind deze week start ook op de Nederlandse televisie een grote inzamelingsactie voor de mensen op Sint-Maarten die zijn getroffen door de orkaan. Je kunt nu al geld storten naar het Rode Kruis giro-nummer 5125 (NL02 INGB 0000 0051 25) voor de slachtoffers van orkaan Irma.