Jennifer Lawrence vulde haar 'happy tent' met de Kardashians tijdens het filmen van 'Mother!'

En vier andere dingen om vandaag jouw happy tent mee te vullen.

Meest gelezen

Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. In de categorie vreemd maar grappig: actrice Jennifer Lawrence onthult dat ze de Kardashians gebruikte om zichzelf op te vrolijken tijdens het filmen van Mother! – de nieuwste psychologische thriller en horrorfilm van Darren Aronofsky. Aan Jimmy Fallon onthult de actrice in The Tonight Show waar ze haar 'happy tent' mee vulde, wanneer ze tijdens het filmen té down en emotioneel werd. Hé, als J-Law er blij van wordt? Kijk mee naar het televisiefragment:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

2. Waar we ook happy van worden is het Instagramaccount @boys_of_insta. Zoals de titel al doet vermoeden staat dit account vol met foto's van vriendjes die foto's van hun partner maken, wat zorgt voor lachwekkend beeldmateriaal. Zoals deze:

...Oi nah, what's doing m8 #boyfriendsofinstagram #instagramboyfriend #kook

A post shared by Boyfriends Of Instagram (@boyfriends_of_insta) on

En deze:

Teamwork makes the dreamwork 🤝🤝🤝 #doitforthegram #boyfriendsofinstagram

A post shared by Boyfriends Of Instagram (@boyfriends_of_insta) on

Advertisement - Continue Reading Below

3. Niets te doen op deze druilerige woensdagmiddag? Breng een bezoekje aan de nieuwe expositie Lost Away van Frank van Bennekom. De fotograaf, oorspronkelijk afgestudeerd als architect, heeft een fascinatie voor beelden zoals zonovergoten stranden, lege wegen en klassieke auto's. Op naar Cloud Gallery (Prinsengracht 276, Amsterdam), waar je tot 18 oktober zijn prachtige werk kan bewonderen.

4. Cara Delevingne photobombed Alice Dellal al skydivend. Eén woord: held.

When is our next jump ladies??? 📸 by @aliceoliviadellalxiii

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

5. David Laport lanceerde gisteren zijn eerste ready-to-wear-collectie. Voor lente-zomer 2018 maakte de couture-ontwerper voor het eerst een demi-couture/ready-to-wear-collectie die in selecte zaken in kleine oplage te koop zal zijn. Solange Knowles en Sia zijn al fan van de Nederlandse ontwerper, grijp ook je kans.

Eerder dit jaar won Laport de European Woolmark Prize, begin volgend jaar maakt hij een collectie om mee te doen met de wereldwijde prestigieuze Woolmark Prize.