Dit geliefde Amsterdamse label maakt nu ook kinderkleding

Plus 4 andere dingen die je de eerste werkdag van de week door helpen.

Meest gelezen

Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Dit is nu al de leukste broek voor mini-mes. Het Amsterdamse label Stieglitz komt met een kinderuitvoering van de populaire (streep)broek met wijde pijp. Om overgebleven stofresten een tweede leven te geven, maakt het label nu baby-uitvoeringen van modellen Franco, Janki, Cubanacan en Muchacha. Dikke thumbs up. Baby Flares by Stieglitz zijn vanaf nu verkrijgbaar voor € 49. Oh, en kunnen we het ook nog even hebben over het schattige model in de campagne? Juist, dat is het dochtertje van Arie en Romy Boomsma: Bobby Jo.

Advertisement - Continue Reading Below

oh man, dit. 💚💜💙 @stieglitzlabel

A post shared by Romy Boomsma 🌿 (@romyboomsma) on

Meest gelezen

2. Kendall Jenner is te zien in de nieuwe videoclip van Fergie. Niet een, niet twee, niet drie keer… Maar in super veel uitvoeringen van zichzelf. Kijk snel mee naar de clip van Enchanté, Fergie's nieuwste, waarin het model een lip syncing battle met zichzelf aan gaat. Trippy kijkvoer:

3. T-shirts met een belangrijke boodschap. Sinds 2011 produceert het Zweedse label Weekday iedere week een T-shirt met daarop een print die reageert op actuele maatschappelijke onderwerpen, onder de naam Weekday Zeitgeist. Dit jaar bestaat Zeitgeist zes jaar en Weekday brengt de beste prints van de afgelopen tijd opnieuw uit in een capsulecollectie, die vanaf 28 september verkrijgbaar is in de winkels en voor het eerst ook online via weekday.com. Haastje-repje voor deze gelimiteerde Tees met een boodschap.

4. Franse lievelingen Colette en Chanel slaan de handen ineen. Vanaf zaterdag 30 oktober neemt het modehuis de volledige eerste etage van het warenhuis over. Bijna de hele maand november kun je spannende events verwachten van muzikale avonden tot speciale lanceringen van ready-to-wear-items. Ook staan er beauty-events op de planning en zal de Chanel Cruise 2017/2018-collectie gelanceerd worden in Colette. Perfecte excuus voor een weekendje Parijs nietwaar? Colette sluit eind 2017 definitief haar deuren, Chanel vind je t/m zaterdag 25 november in het geliefde shopwalhalla.

5. Vanavond mag je ongegeneerd op de bank voor de buis. Het is namelijk weer tijd voor een nieuwe aflevering van Holland's Next Top Model. De eerste afleveringen waren al om te smullen – lees hier onze recap van afgelopen week – blok dus meteen even iedere maandagavond de komende weken: va 4 september, 9 weken lang is HNTM elke maandagavond bij RTL 5 om 20.30 uur te zien.

#HNTM Backstage! 🔥

A post shared by HNTM (@hollandsnexttopmodel) on

Montell heeft dus een broer en ze lijken als twee druppels water op elkaar >