Asos herlanceert deze te gekke sportlijn uit de jaren negentig

En 4 andere dingen die je dag een stukje leuker maken.

Meest gelezen

Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Asos lanceert een exclusieve streetwear-collectie samen met Umbro – het oldskool label dat populair was in de voetbalwereld. De lijn, bestaande uit 21 stuks, zal op maandag 9 oktober gelanceerd worden. In december en januari komen er extra drops. Die nineties revival is nog lang niet voorbij. Bekijk hieronder onze favoriete stuks uit de collectie:

Advertisement - Continue Reading Below

2. Beyoncé stuurt Lady Gaga cadeaus. Wie wordt er nu niet blij van cadeaus? Als reactie op de emotionele documentaire van Lady Gaga, die sinds dit weekend is te zien op Netflix, vond Queen Bey het een goed idee de zangeres een hart onder de riem te steken. Niet alleen stuurde ze Gaga een Ivy Park-sweater, ook een bos rozen werd afgeleverd bij de Poker Face-zangeres.

Meest gelezen

3. In Saoedi-Arabië mogen vrouwen eindelijk gaan autorijden. Klinkt ontzettend achterhaald, maar in het koninkrijk is het vrouwen nog steeds niet toegestaan achter het stuur plaats te nemen. Tot nu. Gisteren kondigde het ultra-conservatieve land aan dat vrouwen binnenkort hun rijbewijs mogen halen: volgend jaar juni gaat de nieuwe wet in. Een belangrijke stap wat betreft de gelijke rechten van vrouwen en mannen. En ook RiRi heeft een briljante reactie op Instagram geplaatst over het nieuws:

4. Terug naar Nederland, of eigenlijk Milaan: daar presenteerde Winonah de Jong vorige week haar lente-zomer 2018 WINONAH-collectie. Ze liet zich inspireren door de verfijnde stijl van de Franse Rivièra in de jaren zestig. Waan je in die wondere wereld met de backstagevideo die zojuist verscheen. Een primeurtje:

5. En last but not least een kekke samenwerking: Gucci heeft de handen ineen geslagen met de Britse artiest Unskilled Worker. Naast de kleurrijke, artistieke collectie zal vanaf 11 oktober ook een digitaal kunstwerk van de hand van Unskilled Worker te downloaden zijn via gucci.com en unskilledworker.co.uk. Kunst voor weinig. Briljant.