Neerlands bekendste YouTube-koppel is uit elkaar

En meer (celebrity)nieuws dat je deze ochtend echt even gelezen moet hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Er ging gisteravond even een schok door het Nederlandse YouTube-landschap toen de populaire Enzo Knol (24) en vriendin Demira van der Zeeuw (20) plots bekend maakten na vier jaar samen een punt achter hun relatie te hebben gezet.

In een emotionele video lieten de twee weten nog steeds 'heel veel van elkaar te houden', maar 'dat de koek op is':

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Enzo en Demira lijken het zoveelste succesvolle YouTube-koppel dat uit elkaar gaat. Vorig jaar schreven we al dat er break-up na break-up in YouTube-land bekend werd gemaakt.

Advertisement - Continue Reading Below

Door naar goed nieuws, want Kim Cattrall lijkt ons allen gered te hebben van een derde Sex and the City-film. Er gingen geruchten dat de draken van eerste twee SATC-rolprenten nog een vervolg zouden krijgen, maar Sarah Jessica Parker laat nu weten dat dat van de baan is.

De reden volgens ingewijden? De 'buitensporige eisen' van Kim Cattrall. En daar kunnen we haar alleen maar heel dankbaar voor zijn. SJP is er echter minder blij mee. Ze laat aan Extra weten:

'It's over… we're not doing it. I'm disappointed. We had this beautiful, funny, heartbreaking, joyful, very relatable script and story. It's not just disappointing that we don't get to tell the story and have that experience, but more so for that audience that has been so vocal in wanting another movie.'

Tja. Wij zetten liever de tv-serie nog maar eens op play.

GIF
Advertisement - Continue Reading Below

Was daar gisteren het nieuws dat de douchey Justin Timberlake de Super Bowl voor 2018 zou gaan verzorgen, daar steken fans nu terecht een stokje voor. Aangezien JT in de nare nasleep van zijn 'nipplegate' Super Bowl met Janet Jackson meer dan akelig heeft gehandeld, hoeft niemand 'm terug op dat podium (wederom: terecht) en pleiten velen nu voor een vervanger. In de vorm van... Rihanna. Kijk. Dat is iets waar we bij in kunnen komen. Fenty Bowl 2018, hier komen we!

GIF
Meest gelezen

Over *queens* gesproken, Beyoncé heeft een nieuw nummer gelanceerd om geld op te halen voor de slachtoffers van Orkaan Maria. De orkaan heeft enorme schade aangericht in Puerto Rico, Mexico en het Caribisch gebied en Beyoncé besloot net als vele celebrities in actie te komen.

De zangeres slingerde gisteren een remix online van het nummer Mi Gente, van J. Balvin en Willy William. Alle opbrengsten gaan naar landen die getroffen zijn door de orkaan. Downloaden die hap dus:


Sluiten we af met twee gezellige filmpjes. Allereerst: Prins Harry die te maken heeft met een piepjonge popcorn-dief:

En dan Lucy Hale, die wat fijne Pretty Little Liars-geheimen uit de doeken doet met de rest van de cast. De smeuïgste? Lucy had een oogje op een bepaalde mannelijke tegenspeler...