Kourtney Kardashian en haar nieuwe vriend zien er zó verliefd uit in Parijs

En meer (celebrity)nieuws dat je deze ochtend echt even gelezen moet hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Kourtney Kardashian treurt duidelijk niet meer om Scott Disick. De 38-jarige realityster ging dit weekend samen met haar vlam Younes Bendjima naar de show van Haider Ackermann tijdens Parijs Fashion Week, en zag er verliefder uit dan ooit:

Advertisement - Continue Reading Below

Hoe zoet:

Meest gelezen

Ook deelde ze een romantische foto van onder de Eiffeltoren:

Bonne nuit, Paris 🖤

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Zullen we Kourtney en Younes vandaag of morgen nog samen spotten bij de nieuwe Yeezy-show van Kanye West? Het zou zomaar kunnen. Na een uitgelekte uitnodiging speculeren modemensen druk over wanneer West zijn nieuwe collectie zal tonen, die tot nu toe nog gehuld in mysterie is. We houden je op de hoogte.


We zwijmelen nog even verder, want ook Ryan Gosling en Eva Mendes maakten dit weekend een zeldzaam, gezamenlijk optreden. De twee gingen zaterdagavond naar de afterparty van Saturday Night Live, waarvan Ryan als eerste gastpresentator het nieuwe seizoen mocht openen:

Advertisement - Continue Reading Below

Zijn gastoptreden zorgde voor heel wat hilarische momenten, waarbij hij geregeld zelf in lachen moest uitbarsten:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Nog één van de hoogtepunten: tijdens zijn openingsmonoloog kwam goede vriendin Emma Stone ook nog even opdagen:

De kers op de taart kwam aan het einde, toen Ryan een shout-out deed richting zijn dochters Esmeralda en Amada en vrouw Eva Mendes. IN een T-shirt met een foto van zijn hond, George. Och <3:

GIF
Advertisement - Continue Reading Below

Intussen werden Kardashian-fans en gossipliefhebbers wereldwijd vannacht teleurgesteld toen in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians niets (NIETS!) gezegd werd over de zwangerschappen van Khloé en Kylie.

En dus gaat de vermoeiende 'baby-bump-watch' gestaag verder, en werd nu Khloé Kardashian op de gevoelige plaats gezet in 'verdachte wijdvallende kleding'. Kijk en oordeel voor zelf.

Wel sprak Kendall Jenner in de aflevering voor het eerste openhartig over het inmiddels befaamde Pepsi-schandaal:


Binnenkort kunnen we ons weer onderdompelen in nieuwe afleveringen van Riverdale en dus beginnen de makers van de populaire serie druk met teasen. Vandaag op het program? Een eerste blik op de nieuwe Southside Serpents, die roet in het eten gaan gooien voor Betty en Jughead:

South SiDeee🐍 The Serpents are coming 😈 @thecwriverdale @archiecomics

A post shared by Vanessa Morgan (@vanessamorgan) on

Nog even geduld: Riverdale is vanaf 12 oktober weer op Netflix te zien.


Ook HBO komt met nieuw kijkvoer: een kersverse, intieme docu over Steven Spielberg. Hierin vertelt niet alleen de regisseur zelf over zijn leven, maar ook sterren als Leonardo DiCaprio en Liam Neeson komen aan het woord. Geniessen.

Vanaf 7 oktober is-ie te zien: