Kendall en Kylie Jenner lanceren een lingerielijn voor Topshop

Plus 4 andere dingen waar we vandaag bij van worden.

Meest gelezen

Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Kendall en Kylie Jenner lanceren een lingerielijn voor Topshop en de lijn is geweldig. Fluweel, pink, kant, mesh, catsuits: als de Jenner-zusjes iets doen, dan doen ze het goed. De nieuwe capsulecollectie lingerie voor Topshop is bijna te mooi om onder je kleding te dragen. 'Beautiful lingerie shouldn't be completely hidden under clothes anymore,' aldus Kendall en Kylie. Zijn we het helemaal mee eens. Je shop de collectie nu in de online winkelschappen van de Britse retailer.

Advertisement - Continue Reading Below

Saillant detail: Kylie is opvallend afwezig in haar eigen campagneshoot... Zal het iets te maken hebben met een zichtbare baby bump?

Meest gelezen

2. Bewijs dat Bruno Mars op jonge leeftijd al heel veel in z'n mars had. Hoe cute is dit filmpje van een mini Bruno? Die mooves! Die blik! Briljant.

3. Never change a winning team: Louis Vuitton en Jeff Koons werken opnieuw samen. De tweede collectie is geïnspireerd op een aantal van Koons' Gazing Ball-schilderijen, welke als print op de iconische handtassen van het modehuis zijn afgebeeld. De kunstenaar koos voor werken van Gauguin, Manet, Turner, Monet, Boucher en Poussin. De nieuwe lederwaren en accessoiresuit de Masters-collectie zullen vanaf 27 oktober verkrijgbaar zijn.

4. Karl Lagerfeld lanceert zijn eerste sieradencollectie exclusief in Nederland. Op de eerste verdieping van het nieuwe warenhuis Hudson's Bay vind je de sieraden van Kaiser Karl, die een Parisian-chic-uitstraling hebben met een edgy twist. Op naar de hoofdstad voor een eigen 'Karl' voor om je nek, of pols, of vinger.

5. Heb je het goede nieuws al gelezen dat Gucci stopt met bont? Yes! Dit nieuws verdient extra aandacht vandaag.

In de categorie 'moet je even zien': Máxima in een spectaculaire rood-wit-blauwe jurk >