Harry Potter-fans opgelet, je kunt dit jaar kerst vieren in Zweinstein!

Alle dreuzels verzamelen!

Meer van The Party Edit
20 articles
Kamerplanten
Dé kamerplanten voor 2018
De beste last minute beautytips voor NYE
Plan de champagne: zo overleef je Oud & Nieuw

Dompel jij je tijdens kerst weer ieder jaar onder in die heerlijke Harry Potter-films? Heel begrijpelijk. Maar! Jouw kerst kan als Potter-fan nog een stuk beter worden. Dit jaar kun je namelijk wederom aanschuiven voor een heus kerstdiner in Zweinstein. Ja écht.

Misschien herinner je je nog wel het jaarlijke Zweinstein Yule Ball? Dit dus:

GIF
GIF
GIF
Advertisement - Continue Reading Below

Kerst in Zweinstein

Welnu, JIJ kunt daar dit jaar bij zijn. Warner Bros. opent de deuren van haar studio in Londen, voor hun 'Dinner in the Great Hall'. Onder het genot van prosecco, kalkoen en heel veel Boterbier word je geleid naar de beroemde grote zaal van Zweinstein, waar het Yule Ball uit de Harry Potter-films exact wordt nagemaakt. Denk: enorme met sneeuw bedekte kerstbomen, grote sculpturen van ijs en een magisch orkest.

More From The Party Edit
20 articles
Kamerplanten
Dé kamerplanten voor 2018
De beste last minute beautytips voor NYE
Plan de champagne: zo overleef je Oud & Nieuw
Hoe voorkom je de decemberkilo's?
Leuke dingen doen in de kerstvakantie met je BFF

Zodra je de hal in bent geleid, schuif je aan voor het diner, dat bestaat uit kalkoen met cranberries, varkensvlees met pistachenoten en een Britse traditionele 'roast squash Wellington'. Och, wat een feest.

GIF

Tour over de Harry Potter-filmset

Na het eten mag je over de complete filmset lopen — van de WegisWeg tot het huis van de Wemels —, je favoriete Harry Potter-scènes eventueel nabootsen en eindig je met het dessert; een traditionele kerstpudding, een chocoladebavarois met crème en een gingerbread en bosbessen trifle.

Wil je er bij zijn? De kerstdiners op Zweinstein vinden op 11, 12 en 13 december plaats in Londen. Je moet er wel wat voor over hebben: een kaartje kost je £240 (€ 270).