Waarom alle influencers nú naar Rotterdam gaan

Alles voor de perfecte feed.

Meest gelezen

Het is eigenlijk niet te bevatten hoeveel invloed Instagram op ons dagelijks leven heeft. Vakantiebestemmingen moeten helemaal picturesque zijn, restaurants gaan voor de fotogeniekste ingrediënten voor dat picture perfect-bord en zowat ieder stoepje en trapje in Amsterdam vind je terug in de feed van verschillende influencers.

Mooie foto's zijn hot en wie hier goed op inspeelt, kan daar zomaar de vruchten van plukken. Rotterdam heeft dat goed begrepen: daar staat nu een roze muur. Feed feed!

Advertisement - Continue Reading Below

De roze muur, van maar liefst 25 meter lang en 5 meter hoog, is het resultaat van een samenwerking tussen Sandra Kleine Staarman (aka vlogger More Style Than Fashion) en Samsung.

'Ik hou zelf enorm van kleurrijk, vandaar dat ik vond dat er een roze muur moest komen,' vertelt Sandra aan Metro. In samenwerking met Samsung kwam de muur er ook echt. 'Ik had al eerder met ze samengewerkt en zij vroegen of ik nog een goed idee had. Toen ben ik met deze roze muur gekomen.' Sandra werd geïnspireerd door de immens populaire Paul Smith-winkel in Los Angeles, die ook compleet roze is en waar Instagrammers dagelijks staan te dringen voor een foto.

De roze muur is te vinden aan de Hofbogen in Rotterdam. Hurry, want over twee maanden verdwijnt de roze muur weer.

Bron: Harpers Bazaar NL