Justin Bieber zat blijkbaar maandenlang achter Selena Gomez aan

Terwijl zij nog samen was met The Weeknd....

Dus, Jelena 3.0 is een feit weten we na een week fietsritjes en intieme ontbijtjes. Rest alleen de vraag hóé Justin Bieber en Selena Gomez exact samen zijn gekomen?

TMZ beweert het antwoord te hebben. Volgens de entertainmentsite was het Justin die maandenlang heeft geprobeerd om zijn ex-vriendin weer terug te krijgen. Dat terwijl Selena op dat moment nog samen was met The Weeknd.

Justin, aldus TMZ's bronnen, schrok zo toen hij hoorde van Selena's gezondheidsproblemen en de niertransplantatie die zij moest ondergaan, dat hij meteen besloot dat hij haar terug wilde.

Bieber didn't know how much she still meant to him until he realized she could die ... and that made all the difference.

Advertisement - Continue Reading Below

Selena stond alleen niet te springen om haar oude relatie weer op te pakken, ook al was haar verkering met The Weeknd - blijkbaar - al een tijdje een aflopende zaak. Haar twijfel kwam vooral omdat haar familie fel tegen haar relatie met Justin is - zij geven zijn gedrag in hun eerdere relaties de schuld voor de zware depressie die Selena had.

Uiteindelijk lukte het Justin dan toch om zijn ex te overtuigen. Hij was, aldus de bron, erg aanhoudend en won haar terug.

Nu zijn er geruchten dat Jelena 3.0 niet om romantiek, maar om muziek draait. Een samenwerking is natuurlijk erg goed voor de plaatverkoop. Maar TMZ's bronnen beweren dat dit absoluut niet waar is. Volgens hen zijn Selena en Justin echt weer samen, en verliefd.