Ed Westwick reageert op de beschuldigingen van verkrachting

De politie in Los Angeles is inmiddels op de zaak gezet.

Meest gelezen

Gistermiddag was daar het nieuws: actrice Kristina Cohen vertelde in een uitgebreide Facebookpost dat Gossip Girls' Ed Westwick haar die jaar geleden had verkracht in zijn huis.

Uiteraard was er schok en verbazing alom en de 30-jarige Ed Westwick domineert inmiddels de headlines. De acteur heeft op social media nu kort gereageerd op de beschuldigingen en ontkent het hele verhaal. Hij laat weten:

'I do not know this woman. I have never forced myself in any manner, on any woman. I certainly have never committed rape.'

Advertisement - Continue Reading Below

A post shared by Ed Westwick (@edwestwick) on

Kristina Cohen claimt dat ze drie jaar geleden aan het daten was met een bekende producer — in haar Facebookpost noemt ze zijn naam niet, maar ze heeft inmiddels aan The Hollywood Reporter laten weten dat het om Kaine Harling gaat — die haar naar het huis van Ed in de Hollywood Hills bracht.

Eenmaal daar aangekomen sloeg de gezellige sfeer al snel om toen Ed voorstelde dat 'ze allemaal maar moesten gaan neuken.' Kristina weigerde en toen ze een dutje deed werd ze wakker met Ed bovenop zich, die seksuele handelingen bij haar deed en haar vervolgens verkrachtte.

Zowel de zus van Kristina, Catalina Colgate, als goede vriendin Blaise Godbe Lipman, hebben afzonderlijk van elkaar aan The Hollywood Reporter laten weten dat Cohen ze drie jaar geleden over het voorval heeft verteld, toen het net was gebeurd.

Tending to my own garden 👒🌿🌷

A post shared by Kristina Cohen (@kristinamariecohen) on

Inmiddels is de politie van Los Angeles, de LAPD, op de zaak gezet. Een woordvoerder laat weten dat ze op dit moment nog niets kunnen zeggen anders dan dat het een lopende zaak is.