Deze artiest gaat opnieuw ons land vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival 2018

Plus 4 andere zaken die geheid je dag gaan maken.

Meest gelezen

Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. De kogel is door de kerk: Waylon treedt namens Nederland op tijdens het Eurovisie Songfestival 2018. De AVROTROS heeft zojuist het nieuws bevestigd, na eerder vandaag een videoteaser de wereld in te slingeren. Het is de tweede keer dat Waylon naar het Songfestival gaat, in 2014 werd hij tweede samen met Ilse DeLange in de formatie The Common Linnets. In mei 2018 zal de zanger live zijn kunsten vertonen in Lissabon.

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

2. Rihanna lanceert Fenty-sokken en ze zijn geweldig. Rihanna en Stance lanceren voor de negende keer samen een collectie, ditmaal een speciale feestdagencollectie – uiteraard – genaamd Fenty. Je hebt al een stel RiRi-sokken vanaf € 13,95. De speciale collectie voor de feestdagen is vanaf nu verkrijgbaar via stance.com.

3. Ook handig voor de feestdagen: Skins Archives. Skins Cosmetics heeft een 'geheime' afdeling waar je de fijnste producten (die uit de collectie gaan) tegen zachte prijzen kunt scoren. Hoe het werkt? Ga naar skins.nl, log in met je account of maak een account aan. Archives wordt hierna zichtbaar in de menubalk of ga rechtstreeks naar skins.nl/archives als je reeds ingelogd bent. Lekker voor jezelf, maar ook voor de nodige cadeaus onder de boom.

4. Kijkvoer van de dag: Nicki Minaj schittert in H&M's Holiday-campagne. In de campagnefilm, gemaakt door Johan Renck, nemen Nicki Minaj, Jesse Williams en John Turturro je mee in een magische fantasiewereld. Een moderne versie van het klassieke kerstverhaal zeg maar. Bekijk hieronder de teaser en shop als de wiedeweerga H&M's feestcollectie in de webshop.

5. En om helemaal in de feeststemming te blijven: wat dacht je van een bijzondere high tea in het Amsterdamse Amstel Hotel? BVLGARI organiseert de hele maand november een speciale Afternoon Tea in het hotel, waarbij de Splendida-parfumcollectie de inspiratiebron van de high tea is. Waar je dan aan moet denken? Eetbare parfumflesjes, macarons, sandwiches, taartjes... Yum! De tijdelijke high tea kan geboekt worden bij het Amstel Hotel à € 47,50 per persoon en je gaat ook met een BVLGARI-goodiebag naar huis.