Meghan Markle breekt opnieuw een koninklijke traditie

Dit keer tijdens... Kerst!

Meest gelezen

Het is geen geheim dat Meghan Markle het koninklijke protocol zo nu en dan even goed aan haar laars lapt sinds zij en Prins Harry samen zijn. Van hun PDA tot haar uitgebreide tijdschriftinterview waarin ze over Harry praat, ze pakt het flink anders aan dan Kate Middleton. Maar dit keer breekt de actrice een andere grote royal traditie. En wel tijdens, shock en horror, Kerst!

Meghans Koninklijke Kerst

Volgens welingelichte bronnen zal Meghan Markle Kerst vieren met niemand minder dan Queen Elizabeth II. Wat zeer opmerkelijk is, aangezien de koningin een strikte policy heeft als het om haar uitgebreide kerstvieringen op Sandringham gaat.

Advertisement - Continue Reading Below

Alleen wanneer familieleden getrouwd zijn, mag de 'koude kant' meegenomen worden. En ja, zelfs verloofden moeten altijd thuis blijven. Maar dat geldt nu blijkbaar niet voor Meghan. En da's een unicum.

Blijkbaar heeft de 36-jarige Meghan zich aardig in de kijker gespeeld bij de Queen (wij gokken dat de instant liefde van haar corgi's voor de Suits-actrice daar iets mee te maken hebben) en is ze nu al dol op haar. Dat is bovendien wederzijds, want Meghan liet weten dat ze enorm opkijkt tegen Elizabeth.

Dat wordt dus een gezellige Kerst, daar op Sandringham. To be a fly on that wall...