Meghan Markle en Prins Harry's trouwdatum zorgt nu al voor commotie

En meer (celebrity)nieuws dat je deze ochtend echt even gelezen moet hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Sinds afgelopen weekend weten we op welke dag in 2018 Prins Harry en zijn Meghan Markle daadwerkelijk in een huwelijksbootje koets stappen. Op 19 mei staat die royal wedding te gebeuren. Maar vrijwel meteen na de bekendmaking van die datum door Kensington Palace ontstond rumoer op Twitter in Engeland. Wat wil het geval?

Advertisement - Continue Reading Below

Op die dag staat ook de finalewedstrijd van de Emirates FA Cup gepland, een jaarlijks toernooi voor de teams uit het Britse voetbal. En dat creëert direct een lastig parket voor Prins William, die al ruim tien jaar voorzitter is van The Football Association en in die rol immer de beker overhandigt aan de winnende club.

Hoe-ie dat gaan oplossen mag Joost weten, het leverde in ieder geval flink wat hilarische én boze reacties op op Twitter:

Advertisement - Continue Reading Below

Advertisement - Continue Reading Below


Candice Swanepoel is in verwachting van haar tweede kindje. De Victoria's Secret Angel, die (over secrets gesproken!) afgelopen VS-show dus zwanger meeliep zonder dat iemand het wist (hoe dan?!), heeft al een kindje met haar verloofde, model Hermann Nicoli. Een zoontje genaamd Anaca, geboren in oktober 2016. Met deze lieve Instapost deed ze het nieuws over een tweede uit de doeken:

🤰🏼Christmas came early..👼🏼#2

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

En zo liep ze dus al een paar maanden zwanger, mee in de VS-show:


We sluiten af met Scarlett Johanssons briljante persiflage van Ivanka Trump in de nieuwste aflevering van Saturday Night Live. Om alvast eens goed in de kerstsfeer te komen, zullen we maar zeggen. Het is overigens de tweede keer dan de actrice - die momenteel aan het daten is met SNL-schrijver Colin Jost - in de huid van de presidentsdochter kruipt. Remember deze parfumadvertentie voor de nieuwe geur 'Complicit'?

ScarJo, take it away! (Wie haast heeft, fast forward naar minuut 3.42.)