Goed nieuws: 'Harry Potters' Matthew Lewis draagt weer eens geen shirt

En meer (celebrity)nieuws dat je deze ochtend echt even gelezen moet hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

We zouden er ondertussen aan gewend moeten zijn, toch is het iedere keer een aangename verrassing om de volwassen Neville Longbottom, ofwel Matthew Lewis, te zien.

Zeker als hij, zoals in de trailer van de nieuwe Britse serie Girlfriends, zijn shirt weer eens heeft uitgetrokken.

Advertisement - Continue Reading Below

En even op stil, gewoon omdat het kan.

Advertisement - Continue Reading Below

De echte Harry Potter fan viel wellicht ook iets anders op in de trailer. Want Matthews moeder in de serie wordt gespeeld door actrice Zoe Wanamaker, ofwel Madam Hooch in de eerste film Harry Potter and the Philosopher's Stone.

De actrice had Matthew al sinds 2001 niet meer gezien, toen nog een klein, rond mannetje, en was dan ook in shock de eerste keer dat ze hem op de set zag, vertelde ze in een interview.

'I haven't seen Matthew since he was in Harry Potter, so it was a shock when I saw him. This gorgeous hunk.'

We snappen precies wat je bedoelt, Madam Hooch...


Selena Gomez en Justin Bieber zijn niet alleen met z'n tweeën het nieuwe jaar ingegaan, ze hebben zo te zien ook samen wat goede voornemens gemaakt. Het koppel werd deze week gespot toen ze een hot yoga-klas in Los Angeles verlieten. Bezweet, rode hoofden en alles:

Advertisement - Continue Reading Below

Niet de charmantste date als je het mij vraagt. Al hadden de twee volgens E! wel een privéles, wat op z'n minst het aantal gruwelijk zwetende personen in je directe omgeving laag houdt...


Tot slot het hilarische twitterrelaas van regisseur Barry Jenkins, van het Oscarwinnende Moonlight. Jenkins keek in het vliegtuig naar LA de film Notting Hill mee via het schermpje van zijn buurvrouw. Nu is er niks verwarrender én verslavender dan de film van een ander proberen te volgen in een vliegtuig. Je hoort de dialogen niet. Mist de helft. En toch blijf je kijken.

Zo ook Jenkins. En hij deed er live verslag van op Twitter.

De regisseur had de Hugh Grant en Julia Roberts klassieker nog nooit gezien en zijn vragen (HOE kan Hugh Grant Julia Roberts strikken!?!?), oprechte verbazing (de eigenaar van een boekwinkel kan zo'n huis in Notting Hill betalen??) en overweldigende emotie als de hoofdpersonen elkaar vinden (YASSSSSSS) zijn een feestje om te lezen.

Advertisement - Continue Reading Below

Advertisement - Continue Reading Below

Advertisement - Continue Reading Below

Advertisement - Continue Reading Below

En het einde is bijna net zo fijn als dat van Notting Hill zelf.

Lees vooral zijn hele thread.