Is Bella Hadid nu aan het daten met de ex van Kendall Jenner?!

Een interessante wending.

Meest gelezen

Waar we in november nog dachten dat Bella Hadid weer aan het daten geslagen was met haar ex The Weeknd, gaan er nu de geruchten dat het model aan het daten is met de ex van haar beste vriendin Kendall Jenner. We kid you not.

Advertisement - Continue Reading Below

US Weekly rapporteert namelijk dat ze uit betrouwbare bron hebben vernomen dat het 21-jarige model 'al weken' aan het daten is met basketbalster Jordan Clarkson. Ze zouden dan ook rond midden december gespot zijn tijdens een 'romantische wandeling' in New York nadat The NYC Lakers – de club waar Clarkson voor uit komt – verloor van basketbalteam The Kicks. Het feit dat haar soulmate Kendall in 2016 ook met deze sportieveling heeft gedatet, lijkt Bella dus vrij weinig te doen.

Er is echter een héél raar iets aan dit verhaal. US Weekly zegt namelijk ook dat Jordan Clarkson begin december nog is gespot met een andere goede vriendin van Kendall en Bella, namelijk Hailey Baldwin.

Ja, ook wij zijn verward. Maar hé, het is celebrityland, dus eigenlijk kijken we nergens meer van op. Feit is wel dat dit nieuws hoogstwaarschijnlijk nog een staartje gaan krijgen. We'll keep you updated.

Bron: Elle UK