Gaan Prins Harry en Meghan Markle hier op huwelijksreis?

Een van Prinses Diana's favoriete plekken.

Meest gelezen

Engeland maakt zich klaar voor de eerste royal bruiloft van het jaar en natuurlijk is iedereen ook razend nieuwsgierig op welke plek Prins Harry en Meghan Markle hun honeymoon zullen doorbrengen. Er is een Caribisch eiland dat zeker geschikt zou zijn. Denk: kristalhelder water, stranden bezaaid met palmbomen én een plek met sentimentele waarde voor de prins.

Nevis is naar verluidt een van de hotspots waar de twee weleens op huwelijksreis zouden kunnen gaan. En het is niet moeilijk om te zien waarom.

Advertisement - Continue Reading Below

Gezien de sentimentele waarde van het eiland voor Prins Harry, is het eiland ervan overtuigd dat het koppel deze plek zou kunnen kiezen voor hun huwelijksreis:

'Omdat het een van de meest romantische eilanden ter wereld is met veel privacy, zijn we er behoorlijk zeker van dat Nevis de pasgetrouwden zal aantrekken,' aldus Greg Phillip, Nevis Tourism Authority CEO.

Maar Botswana, waar het stel voor het eerst samen heeft gekampeerd, blijft ook zeker een sterke kanshebber voor de huwelijksreis van de twee.

Harry en Meghan trouwen 19 mei in de St George's Chapel in Windsor.