Hallo met Unicode, we hebben nieuwe emojis voor je

Hè, hè. Eindelijk zijn er roodharige en kale emoji's.

Meest gelezen

Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks things to make you happy. Komt-ie.

1. Het is weer tijd voor nieuwe emoji's!

Unicode, het instituut (een instituut, ja) dat verantwoordelijk is voor onze emoji's, heeft weer eens een lijst met nieuwe emoji's bekendgemaakt. Zijn we oprecht blij mee, want eerlijk: waar waren we zonder de woozy face? Of de red haired faces? En afro's, eindelijk! En kále emoji! Hè hè! En de pauw, het stinkdier, twee nieuwe schoenen (wel lelijke nog steeds, helaas), de zwaan, het nijlpaard en het bonnetje hebben we met terugwerkende kracht ook heel erg gemist. Kijk vooral zelf:

Advertisement - Continue Reading Below

Vanaf de tweede helft van het jaar moeten de emoji's beschikbaar worden.

2. Drake kocht boodschappen voor iedereen die toevallig in dezelfde supermarkt was als hij

Drake is on a roll. Hij doneerde eerder deze week al 25.000 dollar aan de Miami Senior High School en 50.000 dollar aan studiekosten voor een student aan de University of Miami. Maar het kan niet op: volgens E! News trakteerde hij iedereen op een rondje tijdens het boodschappen doen. Iedereen die toevallig rond 16.00 uur 's middags in de Sabor Tropical Supermarket was, had geluk: een medewerker van de winkel zei dat Drake 'helped people find what they were looking for and encouraged all — to buy everything they want and to fill their carts.' Hij spendeerde uiteindelijk zo'n 50.000 dollar aan de boodschappen van alle aanwezige klanten.

Fotobewijs:

Advertisement - Continue Reading Below

I met drake today at the supermarket , thanks drake for the groceries #drake

A post shared by Rocio (@chiofdc) on

Advertisement - Continue Reading Below

Fantastisch.

3. Zien: de eerste beelden van Wes Andersons Isle of Dog

De stopmotionfilm over een groep honden in Japan belooft fantastisch te worden, gezien de cast: Bill Murray, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Jeff Goldblum, Yoko Ono, ze spelen allemaal mee. De film wordt in maart verwacht, maar hier zijn vast de eerste beelden:

4. Pssst: heb je Will Smiths parodie op zijn zoon Jaden Smiths 'Icon' al gezien?

Jaden Smith heeft een flinke hit te pakken met zijn nummer Icon: gisteren behaalde het liedje meer dan honderd miljoen streams op Spotify, en dat maakte ook vader Will Smith trots. En vader Will Smith mag dan pas sinds december vorig jaar op Instagram zitten, hij kan het als de beste. Zo maakte hij deze keer een hilarische parodie op Icon's videoclip, bij wijze van felicitatie voor zijn zoon:

Vergelijk zelf met het origineel:

5. Tot slot: Nederlanders zijn over het algemeen hartstikke tevreden over hun spaargeld

ING deed onderzoek naar sparen en kwam erachter dat zo'n 51% van de Nederlanders tevreden is over de hoogte van het spaargeld; daarmee zijn we het meest tevreden land van dertien Europese landen. Op de tweede plek volgde Duitsland (40%), op de derde stond België (34%). Opvallend, want Nederlanders hebben niet per se het meeste geld te besteden aan de spaarpot; dat heeft vooral te maken met ons pensioensysteem, waardoor pensioengeld vastzit in een pensioenfonds. Hoe dan ook: goed nieuws. In ieder geval voor de 51% dan, hè.