Diesel Hotel

Té schattige huisjes in een Braziliaans vissersdorpje. Wilbert Das, creative director bij Diesel, opende een hotel.

Kledinglijnen, accessoires, horloges, juwelen, meubilair, geuren en ieder seizoen een show op New York Fashion Week...Het is redelijk om aan te nemen dat Dieselman Wilbert Das zo nu en dan eens vakantie nodig heeft.

 

Zo kwam het dat de Nederlandse ontwerper op zoek ging naar een vakantiehuisje op zijn favoriete bestemming in Brazilië. En toen de kans zich voordeed om de gevonden ruimte uit te breiden, kon hij de verleiding niet weerstaan en begon een hotel. Het werden dus niet één maar negen pittoreske casas (vaak met sprookjesachtige tuinen, privézwembad of bubbelbad), in het kleine vissersdorpje Trancoso aan de Bahiaanse kust.

Advertisement - Continue Reading Below

 

‘Ik ben nuchtere Hollandse jongen, maar de plek oefent een magische kracht op me uit’ vertelt hij aan Vogue.com. ‘Zodra ik hier binnenstap verdwijnt alle stress. Het mooie is dat de omgeving die invloed lijkt te hebben op iedereen die ik aan het stadje voorstel. ‘

 

Gáán? In het laagseizoen heb je een casa (voor twee of meer personen) vanaf € 303 per nacht. In het hoogseizoen beginnen de prijzen bij € 383. Kijk voor meer informatie op www.uxuacasahotel.com.