Docu: Trendspotting Londen

De ins & outs van de modewereld in Londen, vanavond op Nederland 2

Trendspotting Londen Op Nederland 2 wordt vanavond Trendspotting Londen getoond, over de heftige Britse modewereld en de London Fashion Week.

 

Wat zien we? Louise Wilson, de gewaardeerde maar gevreesde leading lady achter dé modeopleiding in Londen, het Central Saint Martins.

 

Gevreesd? Ze vloekt en tiert, geeft genadeloos kritiek, maar tegelijkertijd lopen de studenten met haar weg omdat ze een goede visie heeft en altijd eerlijk is.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Wat zien we nog meer? Zoveel! De eindexamenshows van de studenten van het Central Saint Martins, maar ook interviews met de pittige modejournalisten Suzy Menkes en Hillary Alexander.

 

Street! Nog veel meer dan in Parijs en Milaan speelt de invloed van de straat een grote rol in de Britse modewereld. We zien Yvan Rodic aan het werk, streetfashion fotograaf die de straten van Londen afstruint op zoek naar opvallende types.

 

Facehunter Rodic publiceert zijn werk op de populaire modeblog Facehunter. Trendspotting Londen volgt hem niet alleen op straat, maar ook tijdens de Londen Fashion Week, alwaar hij de shows van o.a. Vivienne Westwood, Christopher Kane en House of Holland bezoekt.

 

Gaat dat dus zien! Vrijdagavond 27 maart om 22.55 uur.