Amy Winehouse Update

Hoe is het eigenlijk met Amy Winehouse?

Na een paar maanden rollebollen, afkicken en o ja, liedjes schrijven op het paradijselijke Caribische eiland St. Lucia, is Amy Winehouse is terug van vakantie.

 

Hoe is het met haar...

 

...LIEFDESLEVEN?

De tamtam is dat Amy haar kersverse ex-echtgenoot, Blake Fielder Civil, terugwil. Blake woont momenteel samen met zijn zeventien-jarige vriendin Francesca Morralee. Amy zou voor € 38.000 aan beautyspul, kleren en fitnessapparaten hebben ingeslagen om hem terug te winnen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Tot groot ongenoegen van papa Mitch Winehouse, die recentelijk in een interview liet weten Blake verantwoordelijk te houden voor Amy's drugsverslaving.

 

 

...HAAR KAPSEL?

The beehyve is back baby!

 

 

 

 

...EN MET AFKICKEN?
Het lijkt er op dat de, inmiddels langzaam uitdijende Amy de drugs écht achter zich gelaten heeft. Verschillende media melden dat de zangeres de geestverruimende middelen heeft verruild voor een nieuwe bezigheid: duimzuigen.

 

...HAAR MUZIEK?
De platenbazen waren niet te spreken over de nummers (met zware reggae-invloeden) die Amy op St. Lucia schreef. Ze is linea recta naar de schrijftafel teruggestuurd. Maar geen nood! Superproducer en Mark Ronson en hip-hop genie Jay-Z hebben inmiddels plechtig beloofd Amy te zullen helpen met haar nieuwe album.

 

Wordt dus vervolgd...