Op de aftiteling

Scoor een filmrol! Vanaf vandaag worden open castings gehouden voor de film Komt Een Vrouw Bij De Dokter, naar het befaamde werk van Kluun.

Op de aftiteling met Carice van Houten, Barry Atsma en Anna Drijver? Vanaf vandaag is iedereen met acteerambities welkom tijdens de castings voor Komt Een Vrouw Bij De Dokter, het regiedebuut van Reinout Oerlemans.

 

OPEN CASTINGS

 

In: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

 

Hoe werkt het? Zes dagen lang worden er castings gehouden. Per keer worden maximaal tien potentiële kandidaten geselecteerd.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De deelnemer die daarna met een online-campagne de meeste stemmen weet binnen te halen bemachtigt een plaats in de finale.

 

In de finale bepaalt een vakkundige jury, die bestaat uit mensen van het officiële castingbureau van KEVBDD, wie er wint.

 

De prijs: een rol in de film! Natuurlijk maak je ook een grandioos entree op de rode loper tijdens de première, waarvoor je professioneel gestyled wordt. Plus: jouw naam verschijnt op de aftiteling.

 

Meer info graag! De castings worden georganiseerd door whiskeylabel Jameson. Kijk voor data, locaties en meer informatie op www.jamesoncastingcouch.nl

 

PERSCONFERENTIE KOMT EEN VROUW BIJ DE DOKTER