Hittegolf survivalplan

Aanstaande woensdag en donderdag is er een hittegolfje voorspeld. ELLE.nl neemt maatregelen. Van beautymust-haves tot ultiem zomerboek: hét vijfstappen mini-hittegolf-survivalplan.

LEESVOER
Survivallen in de hitte is een kwestie van stilzitten onder parasol of boom met een lekker boek binnen handbereik. 30°C in de schaduw (Prometheus, € 12,50) van Martin Bril bijvoorbeeld, postuum verschenen nieuw materiaal. Drie verhalen over gewone mensen die te kampen krijgen met verveling, relatieperikelen en hitte. En muggen. Een hoogzomerse Bril, kortom, met één winterverhaal als verkoelend toetje.

Advertisement - Continue Reading Below

ZOMERS DRANKJE
Van al dat lezen krijgen we natuurlijk dorst. Gelukkig zijn er veel verkwikkende drankjes voor in de hand. Cider, de nieuwe Moët of een zomerse rosé port .

MUZIEK
Kosten nog moeite zijn gespaard. ELLE.nl zocht en vond de allerlekkerste zomercd’s voor tuinfeest, in het park of gewoon lekker op het balkon.

BEAUTY IN DE ZON
Beeldig het terras op, zonder dat de make-up van je gezicht drijft. Het kan. Met slimme beautyproducten speciaal voor in de zon. Ook nu inslaan: een verkoelende waterspray. Bijvoorbeeld die van Evian.

ZOMERHOED
Wapen jezelf tegen rimpels en andere narigheid met een fraaie flaphoed of puike pet en de juiste zonnebrandcrème.