Lily Allen stopt met zingen!

Lily Allen heeft aangekondigd dat er géén nieuw album meer komt. Fuck you very much.

Het is klaar, over en uit, vindt Lily Allen. Ze heeft vier jaar lang de longen uit haar lijf gezongen, getourd tot ze erbij neer viel, hit na hit gescoord, maar nu is ze klaar to move over.

 

GOLDEN OLDIE

Voor de echte fans van Lily komt dit nieuws wellicht niet als een schok. Miss Allen klaagt al een tijdje dat ze zich zo oud voelt temidden van al die jonkies in de music biz. Bovendien liet ze gisteren op Twitter weten dat het misbruik in de business haar ook te veel is geworden. En dan doelt ze op het illegaal downloaden van muziek.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Begin dit jaar interviewden wij Lily Allen! >

  

Wat gaat Lily nu doen? Let op, zo zijn we 'm nog niet tegengekomen. Lily Allen gaat... acteren. Haar vader Keith Allen is ook acteur en hij gaat tips en trucs geven. Ze is van plan in een stuk van Neil LaBute te spelen: Reasons to be Pretty, op West End in Londen. Dit stuk gaat over een stel werkende, hoger opgeleide vrienden die zich afvragen of dit 'het' is. Een thema dat haar aan het hart gaat.

 

Lily Allen is ook te zien in een campagne van Chanel! >

 

SCKOKSTOPPER

Voor de diep geschokten onder jullie: Lily zal nog wel wat oud materiaal uitbrengen. En tot en met het eind van het jaar blijft ze in ieder geval touren. En bovendien weet je het met Lil natuurlijk nóóit, misschien is dit een gewoon een vlaag van verstandsverbijstering. Hou www.lilyallenmusic.com dus in de gaten.