Huwelijk voor Jesus en Madonna?

Ze zijn nu negen maanden bij elkaar, - en da's vrij lang in sterrenland. Om dit schitterende, blinkende lot te bezegelen denken Madonna & Jesus aan een huwelijk.

Rumour has it. Het bericht gaat dat Madonna en Jesus Luz een huwelijk overwegen. Dit zegt de biograaf van Madonna: Randy Taraborrelli in Hello! Magazine.

 

Goede vangst. Madonna heeft inmiddels meer dan eens gezegd dat ze zichzelf zéker met Jesus in het huwelijksbootje ziet stappen. Wellicht dit jaar nog! En let op, Jesus is 22 jaar. Nogmaals: 22! Een absolute langetermijninvestering.

 

Of Madonna ook zo lekker lang houdbaar is valt uiteraard te betwijfelen. Maar je weet wat ze zeggen: over twintig jaar kunnen ze zóveel meer dan nu!

Advertisement - Continue Reading Below

 

Lovende woorden. Madonna is uiteraard enthousiast over Jesus: hij zou constant checken hoe het met haar gaat, heeft bovendien heel veel van haar geleerd, hij respecteert haar en haar afwezigheid en jawel, de seks is ook briljant.

 

I do, i do! Uiteraard moet dit schitterende samenzijn gevierd worden met een groots huwelijk: vooral Jesus wil dit graag.

 

Zouden Guy Ritchie en Sean Penn, haar beide exen, op het huwelijk komen op Jesus Luz een hart onder de riem te steken?