Gossip update!

Vers: Justin & Jessica's open relatie, LiLo deed 't met Heath en nieuwe adoptieperikelen bij de Brangelina's.

Haal een kop thee, las even een pauze voor jezelf in en smul van kersverse roddels en drama's in het leven der celebs:

 

 

JUSTIN & JESSICA

Justin & Jessica waren in oktober nog bij elkaar. We zetten daar destijds al onze vraagtekens bij. En terecht, want: Justin wil, zo blijkt nu, géén serieuze relatie meer. Maar ook niet daten met anderen. Wél met Jessica.

 

Volgt u 'm nog?

 

Het snelle brein weet nu precies waar de slimme zanger op doelt: friends with benefits. Arme Jessica moest flink slikken bij zijn voorstel, volgens een bron aan Fox411, maar is nog steeds gierend verliefd. En dus akkoord gegaan met Justins idee...

Advertisement - Continue Reading Below

 

 

ANGELINA & BRAD

Er gaat uiteraard ook geen week voorbij zonder nieuws rondom huize Brangelina. Welnu, Angelina wil weer een kind adopteren. (Best schokkend dat we daar niet meer van opkijken. Dat terzijde.) Dat zou spruit nummer zeven worden. Maar dat wil Brad niet. Hij vindt zes meer dan genoeg, aldus OK Magazine, een zevende is belachelijk.

 

O, het gaat dit keer om een Syrisch meisje. Want dat zou het Jolie-Pitt gezin he-le-maal compleet maken. What Angelina wants, Angelina gets. Dus is ze vast begonnen met de papierwinkel.

Meest gelezen

 

 

LINDSAY & HEATH

Bereikte ons ook nog het vrij onwaarschijnlijke bericht dat Lindsay Lohan een relatie met Heath Ledger zou hebben gehad, op het moment van zijn overlijden in januari 2008. Dat blijkt namelijk overduidelijk uit een gelekt tapeje met een telefoongesprek tussen papa en mama Lohan. Nou, en dan weten we wel hoe laat het is...

 

LiLo is trouwens een RAMP, volgens Emanuel Ungaro >

 

 

PS - is de thee nog niet op? De uitsmijter: Madonna (51) heeft deze week haar nieuwe schoonmoeder (37) ontmoet - inderdaad de mama van haar 22-jarige modellen-lief Jesus.