The Art Tree

Wil je een foto of schilderij cadeau geven voor Sinterklaas of Kerstmis? Bij The Art Tree zijn ze zeer betaalbaar!

Kunst voor een prikkie. En dan niet zogenaamd. Dat het stiekem toch nog drieduizend euro kost. Nee, bij The Art Tree blijkt kunst écht betaalbaar!

 

Oprichtster Fenja Sepers studeerde Vergelijkende Kunstwetenschappen en heeft ervaring als fotograaf. Ze vindt het jammer dat kunst alleen voor de lucky few is.

 

Zij wil dat mooie foto's en schilderijen ook bereikbaar zijn voor een breder publiek en daarom koop je bij The Art Tree foto's vanaf 69 euro en schilderijen tot 750 euro. De foto's zijn gemaakt door aanstormend en gevestigd talent.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Omdat het een volledig online concept is zijn de prijzen zo laag. Overigens kun je op aanvraag wel een werk in het atelier van de kunstenaar komen bekijken, maar er is geen winkel van The Art Tree.

 

Bij The Art Tree vind je geen modefoto's, daarvoor moet je bij Peter Stigter zijn. En iets meer geld hebben. Bij The Art Tree koop je foto's van vooral steden (Venetië, Rome), landschappen (het strand van Biarritz of Jamaica), mensen en landen. Onze favoriet: deze sfeervolle plaat van Cuba, gemaakt door Fenja Sepers zelf.

 

Dit is natuurlijk een briljant knock-out cadeau voor Kerstmis of Sinterklaas. Wees alleen wel een beetje voorzichtig met de schoen van de gelukkige als je er een schilderij in propt.

Kijk snel op de website van The Art Tree!