Alice in mode- en beautyland

Alice in Wonderland-nieuws: Stella McCartney, Tom Binns en beautygiganten O.P.I en Urban Decay hebben in samenwerking met Walt Disney Signature speciale Alice-items ontworpen.

ALICE IN WONDERLAND
De media draait op volle toeren als het om Tim Burton’s nieuwe meesterwerk gaat. Burton heeft de oude Disney-klassieker in een nieuw, verknipt jasje gestoken. De film – in 3D (!) – draait vanaf 11 maart dit jaar in de Nederlandse bioscopen en wordt nu al bestempeld als dé hitfilm van 2010. (Hadden we al gezegd dat Johnny Depp in de film speelt?!)

 

STELLA & ALICE
Walt Disney heeft daarnaast haar vriendenkring ingeschakeld om een fikse buzz te creëren rond de film. Na o.a. de Alice in Wonderland-collectie van Swarovski heeft Disney nu ook Stella McCartney gestrikt voor het bijzondere project.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Van de hand van Stella komen een limited edition ketting en armband, waarin miniatuurtjes zijn verwerkt van de hoed van de Mad Hatter, harten en schoppen van de twee queens en konijntjes. De juweeltjes liggen vanaf eind januari in de Stella McCartney stores wereldwijd.

 

Pssst… Stella ging eerder ook al aan de haal met Disney-figuurtjes voor haar eigen collectie >

 

MEER JUWELEN
Ook sieradenontwerper Tom Binns heeft voor Disney een speciale zesdelige collectie ontworpen, geïnspireerd op de hoofdkarakters van de film. Binns verwerkte in een van de colliers gebroken theekopjes. Cute!

Meest gelezen

 

BEAUTY MET ALICE
Ook beautyland is in de ban van het sprookje. Nagellakgigant O.P.I heeft speciaal voor Disney vier nieuwe kleuren aan de collectie toegevoegd. De lakjes – genaamd Off With Her Red (vuurrood), Thanks So Muchness! (Berry rood), Absolutely Alice (met blauwe glitters) en Mad As A Hatter (multicolour glitters) – zijn freaky, maar ook zeer Alice in Wonderland-waardig.

 

En last but not least: beautymerk Urban Decay’s limited edition The Book of Shadows. Een boek met een geheime lade, waaruit fijn beautyspul komt. Naast zestien oogschaduwtjes (o.a. White Rabbit en Jabberwocky), zit er ook travel-size Primer Potion en twee 24/7 oogpotloden in het sprookjesboek.

 

Wij zeggen: hebben, hebben, hebben!

 

Bekijk hier de trailer van Tim Burton’s Alice in Wonderland