Celebs voor Haïti

Hollywood tast diep in de buidel voor Haïti.

Het drama rondom de verwoestende aardbeving in Haïti laat ook de sterren niet onberoerd en menig celeb trekt portemonnee, oganiseert of twittert om zo veel mogelijk dollars te verzamelen voor de slachtoffers.

 

BRANGELINA

Angelina Jolie en Brad Pitt zijn 'geschokt door de catastrofe' en hebben direct 1 miljoen dollar gedoneerd aan Medecins Sans Frontieres (Artsen zonder Grenzen). De drie ziekenhuizen in de hoofdstad Port-au-Prince zijn zwaar getroffen, waardoor het personeel gedwongen is in de buitenlucht hun werk te verrichten...

Advertisement - Continue Reading Below

 

MADONNA

Madonna staat traditiegetrouw ook vooraan in de rij om te helpen. Zij het niet van Brangelina-formaat - maar iedere dollar helpt. Zeker als het er 250.000 zijn, overgemaakt aan Partner's in Health (www.pih.org) één van Haïti's grootste hulporganisaties.

 

Natuurlijk heeft de pop-diva direct haar persoonlijke tam-tam opgestart en roept alle fans op in de bres te springen voor de slachtoffers.

 

EN VERDER

George Clooney organiseert samen met zijn celeb-vriendjes een inzamelingsactie op MTV. En andere sterrekkes (denk Demi Moore, Christina Applegate, Paris Hilton, Lindsay Lohan, Chris Martin) twitteren zich een ongans en roepen volgers op geld te doneren aan doelen als het Rode Kruis en UNICEF.

 

www.artsenzondergrenzen.nl

www.rodekruis.nl

www.unicef.org