Kate’s geheime affaire

De Italiaanse prins Emanuele Filiberto zegt een geheime affaire te hebben gehad met supermodel Kate Moss.

Kate heeft heel wat vriendjes gehad; filmsterren, muzikanten, drugsverslaafden en… royalty. De 37-jarige prins van Italië om precies te zijn. Als we de prins mogen geloven tenminste.

 

KATE EN DE PRINS
Emanuele Filiberto – zoon van de erfgenaam van de inmiddels opgedoekte Italiaanse troon, Vittorio Emanuele – komt nu naar buiten met het verhaal, dat hij en Moss zes maanden hebben gedate in 2001 en 2002.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Het stel zou met elkaar in contact zijn gekomen door een gezamenlijke kennis, Marianne Faithfull, die Moss meenam naar het huis van de prins op Corsica. In plaats van de geplande drie dagen, bleef la Moss drie weken logeren.

 

ZWANGER…
Saillant detail: volgens Filiberto duurde hun heimelijke verhouding van 2001 tot 2002. Kate had toen een relatie met Jefferson Hack. In september van dat jaar beviel Kate van dochter Lily Grace.

 

‘Ik herinner me haar als een zeer passionele dame,’ aldus Emanuele aan Daily Mail. De Don Juan zou zelfs een liedje voor haar hebben geschreven, genaamd The Pleasure Song. Als dat geen ware liefde is.

 

Kate heeft (nog) niet gereageerd op het verhaal, maar de prins – nu zelf vader van twee kids samen met de Franse actrice Clotilde Courau – houdt stellig vast aan zijn verhaal.