Te koop: Scarlett Johansson

Koop een date met Scarlett Johansson.

Scarlett Johanson biedt zichzelf aan op eBay.

 

Mensen die begaan zijn met de slachtoffers in Haïti kunnen op eBay bieden op een ontmoeting met Scarlett Johansson. Niet zomaar een ontmoeting: de hoogste bieder mag – naast Scarlett – drie mensen meenemen naar de Broadway-première van het theaterstuk A View From The Bridge. Vervolgens mogen ze de hoofdrolspeelster vergezellen naar de afterparty. We hopen dat the drinks on her zijn… het hoogste bod staat momenteel op € 1435.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Dit doen andere celebs voor Haïti >

 

PS - Vanavond kluisteren we ons natuurlijk massaal aan de buis voor de grote nationale inzamelactie voor Haïti. Benieuwd of we een date met Daan Schuurmans kunnen kopen... In ieder geval kunnen we op de kiek met mannelijk model Otto van der Toorn. En voor zij die niet gauw last hebben van minderwaardigheidscomplex-achtige gevoelens: je kunt ook bieden op een shoot met Yfke Sturm, Kim Feenstra of Kassandra Schreuder.

 

PPS - Geen zin in een date-met-celeb, maar wel een steentje bijdragen? Ga shoppen. Een boel winkels in de P.C. Hooftstraat en de Van Baerlestraat doneren aanstaande zaterdag vijf procent van hun dagomzet aan Giro 555 voor Haïti.