Victoria B's eiland

Er was eens € 26 miljoen…

Dubai is als een sprookjesland. Zo was er eens een stinkend rijke Sjeik die op een dag besloot een eiland te laten bouwen. Hij noemde het ‘Isla Moda’. Echter, de Sjeik zelf had niet zoveel kaas gegeten van ‘moda’. Hij krabde zich eens achter het oor en het lampje schoot aan: de Sjeik zou fashionista Victoria Beckham vragen om het eiland van haar stijlvolle touch te voorzien.

 

Zo gezegd, zo gedaan. The Mirror schrijft dat Victoria een persoonlijke, handgeschreven brief ontving van Sjeik Mohammed bin Rashid al-Maktoum, waarin hij vroeg of ze het gezicht wilde zijn van een luxueus hotel dat hij op het eiland laat bouwen. Takenpakket: behangetjes kiezen, houtsoorten selecteren en stoffen uitzoeken. That’s about it. Haar beloning: ruim € 26 miljoen. Het is nog niet bekend of Vic akkoord gaat.

Advertisement - Continue Reading Below

 

PS - Volgens ELLEUK.com heeft Karl Lagerfeld eenzelfde brief ontvangen van de Sjeik… Ruiken wij daar een interessante samenwerking?

 

PPS - De arme Victoria gaat door een moeilijke periode. Reden: ze moet haar killer heels vervangen door platte schoenen, anders staat haar een operatie te wachten waarbij knobbels op haar voeten worden verwijderd, die veroorzaakt zijn door – juist – het non-stop dragen van hoge hakken...