Ballerina Kate

Kate Moss verruilt haar pumps voor échte ballerina's: het topmodel gaat samen met Mikhail 'De Rus' Baryshnikov een ballet dansen.

We hebben: topmodel, ontwerpster, zangeres, geur-maakster. En nu heeft Kate Moss haar zinnen gezet op het ballerina-schap.

 

En als je het doet, doet Kate het natuurlijk goed. Ze oefent momenteel voor een duet met één van 's werelds grootste balletdansers, Mikhail Baryshnikov - voor het grote publiek beter bekend als De Rus (Alexandr Petrovsky) uit Sex and the City.

 

Zien! De trailer van Sex and the City deel II >

Advertisement - Continue Reading Below

 

Laatste is de zesig jaar inmiddels ruim gepaseerd, maar valt blijkbaar nog niet om bij een pirouette. Benieuwd hoe Kate het eraf brengt. Haar is in ieder geval geadviseerd te stoppen met feesten (lees: drinken, snuiven en meer wat de lieve heer verboden heeft), wil ze topfit als prima ballerina op het witte doek verschijnen.

 

Het resultaat van de pas de deux wordt een korte film met als werktitel Baryshnimoss (oefen er vast op), door choreograaf Michael Clark. Rond juli wordt het duet opgenomen in Marseille, waarna de film getoond zal worden tijden een liefdadigheids-event en later als gallery-installation.

 

Laatst gespot: Kate Moss looking fabulous op de catwalk voor Fashion for Relief >