Judge Tavi

Jonge modeblogger Tavi Gevinson is jurylid in modefilm wedstrijd.

Het jonge meiske, dat al bij menig modeshow front row zat, gaat nu jureren in een filmwedstrijd voorafgaand aan de derde editie van filmfestival A Shaded View On Fashion Film.

 

Het Parijse internationale filmfestival, volledig gefocust op mode, stijl en beauty, is een initiatief van iconisch modejournaliste Diane Pernet (schreef voor Vogue, nu een van de hoofdredacteuren van ZOO Magazine), die met de wedstrijd de nieuwe fashion filmmakers op de kaart wil zetten.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Het gaat om geheel eigen werk, hoe in te vullen is aan de maker zelf, zolang het maar mode, stijl of beauty betreft. Tavi laat weten meer dan alleen mooie ontwerpen en modellen te willen zien, het gaat volgens haar vooral om de esthetische boodschap van de beelden. Aldus de woorden van een 13-jarig fashionvictim.

 

Werp hier een blik op de trailer van het winnende filmpje van 2009 >

 

HOE WERKT HET?

Bekende en onbekende beginnende filmmakers van over de hele wereld zenden hun beste filmfragmenten of shortfilm in vóór 19 juni. Op www.talenthouse.com kan iedereen dan tot 23 juni een stem uitbrengen. De stukken met de meeste stemmen worden aan judges Tavi en Diane voorgelegd. Op 12 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt die zijn of haar creatie terug gaat zien op het filmfestival.

 

Wil jij kans maken om jouw film op het filmfestival terug te zien? Op www.talenthouse.com kun je jouw beelden inzenden.