Brakdag - Deel I

Briljante tips voor de dagen ná Koninginnedag.

BRAKTIP 1

Ga mooie plaatjes kijken in bijvoorbeeld het boek Nick Knight (oktober 2009), een van 's werelds beste modefotografen. Opdrachtgevers zijn/waren o.a. Dior, Yves Saint Laurent & Alexander McQueen, maar ook Massive Attack en Björk. Inspirerend en vreselijk fijn vertier! Ga naar the American Book Center of shop het fotoboek Nick Knight online >

 

BRAKTIP 2

Schrijf die kater van je af en doe mee aan de schrijfwedstrijd van Café de Liefde en Volkskrant Magazine. Je verhaal moet gaan over 'de eerste keer' (je eerste vrijpartij ooit, die eerste kus, de eerste keer vreemdgaan..) en als je wint wordt je verhaal gepubliceerd in Volkskrant Magazine én verfilmd. Kijk snel op de website van Cafe de Liefde.

Advertisement - Continue Reading Below

 

BRAKTIP 3

Ga naar de film en vergaap jezelf aan wederom mooie plaatjes. De film Farewell in het Ketelhuis in Amsterdam is er zo een, over een waargebeurde spectaculaire en romantische reis van de Graf Zeppelin. Dit weekend te zien om half acht.

Inferno is ook zo mooi. Je weet wel: de vergeten maar briljante film met Romy Schneider. Werd gemaakt in 1964, maar nooit vertoond. Draait dit weekend om half acht in Rotterdam @ Lantaren Venster. Ga 'm zeker zien want zo mooi zag je Romy Schneider nog nooit.