Expo: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld zal zijn zelfgeschoten foto’s exposeren van 15 september tot 10 oktober in het Parijse Maison Européenne de la Photographie.

Ontwerpen, regisseren en fotograferen, Karl Lagerfeld kan het allemaal. Hij flitst er sinds 1983 flink op los en heeft zichzelf ondertussen benoemd tot professioneel amateur fotograaf. Dit is op zijn zachtst gezegd een understatement. Karl deed onder andere campagneshoots van Chanel, Dior en Coca Cola Light.

 

Nieuwste korte film van Karl al gezien? >

 

Karl over fotografie: ‘Ik bekijk de modewereld door de lens van mijn camera. Beeld is een onderdeel van mijn leven en maakt het compleet.’

Advertisement - Continue Reading Below

 

PARIS, JE T'AIME!
Zijn selfmade expositie zal alleen bestaan uit beeld geschoten door uiteraard niemand minder dan Der Kaiser zelf. Behalve de campagnefoto’s heeft hij ook beeld vastgelegd van mode, landschap en architectuur. Zijn prachtig werk is te bewonderen in het romantische Parijs. Dorstig geworden van al dat watertanden door al dat moois? Scoor dan de Limited Edition Coca Cola Light bij designerwalhalla Colette,ontworpen door Karl zelf!

 

Wat? Expositie Karl Lagerfeld's foto's
Waar? Parijs, Maison Euopéénne de la Photographie
Wanneer? 15 september tot 10 oktober
Website: www.mep-fr.org