Het kan: McMuffin Bacon & Egg als haute cuisine

Zo zag je de McMuffin nog nooit!

Meest gelezen

SPONSORED

Is het mogelijk? De McMuffin Bacon & Egg omtoveren tot een gerecht dat gereserveerd kan worden in een sterrenrestaurant? SVH-Meesterkok Soenil Bahadoer gaat de uitdaging van LifeHunters aan. We beloven je: zo zag - of proefde - je de McMuffin Bacon & Egg nog nooit.

Advertisement - Continue Reading Below

In deze vierde aflevering van een videoreeks koken talentvolle chefs met de ingrediënten van McDonald's een haute cuisine gerecht. Iedere aflevering wordt er een andere topkok uitgedaagd om een gastronomisch gerecht te bereiden met dezelfde ingrediënten van een bekend McDonald's product. Onder andere patisseriegoeroe Hidde de Brabander liet ons al het water in de mond lopen toen hij de foodchallenge aannam en een hele nieuwe betekenis aan de McFlurry gaf.

Meest gelezen

Deze keer is de beurt aan Meesterkok Soenil Bahadoer, eigenaar van 2- sterrenrestaurant De Lindehof. De uitdaging: met alle ingrediënten van de McMuffin Bacon & Egg een sterrengerecht maken, dat niet zou misstaan in zijn eigen restaurant. Maar daarvoor gaat de meesterchef eerst op zoek naar de herkomst van de ingrediënten. Zo gaat Soenil terug naar de oorsprong van de eieren en komt hij erachter dat er vrije-uitloopeieren gebruikt worden voor de bereiding van de snack. Benieuwd hoe Soenil de producten gaat gebruiken?

Bekijk hier hoe Soenil 'The Spicy Breakfast Lindehof' maakt. Wij beloven: je wenste dat je dit gerecht in een restaurant kon bestellen.