Win: een citytrip voor 2 met Pimmr

Kies je favoriete Europese hoofdstad en laat je culinair verrassen.

Meest gelezen

Deze struggle kennen we allemaal: niet kunnen kiezen waar je uit eten wil. Want de keuze is reuze. Maak 't nog even een tandje moeilijker door met een grote groep uit eten te willen. Onmogelijk. Iedereen heeft een andere smaak en vaak eindig je op een plek waar eigenlijk maar één iemand naartoe wil. Niet meer, dankzij de app Pimmr. Deze app voorspelt dus waar jij én je vrienden willen eten. Makkie.

Advertisement - Continue Reading Below

De app heeft sinds kort een functie die door middel van slimme technologie in kaart brengt welke restaurants op dat moment het beste bij jouw wensen passen én die van je vrienden.

Meest gelezen

Mede-oprichter Paul Bongers startte de app uit eigen frustratie: "Vaak is het een behoorlijke opgave om een geschikt restaurant te vinden. Al helemaal als het om een groepsetentje gaat; iedereen heeft immers een andere smaak. Er zijn al verschillende apps die het kiezen van een restaurant mogelijk maken, maar geen één maakt het zo makkelijk als Pimmr. Want geen enkele andere app houdt er rekening mee dat je vrijwel altijd in gezelschap uit eten gaat. Met de nieuwe groepsservice haken wij daarop in."

In jouw profiel kies je je voorkeuren en sla je je restaurants op waar je graag eet. Koppel jouw profiel aan dat van je vrienden en er kan een restaurant gekozen worden. Met een druk op de knop, kun jij vervolgens reserveren. Uitkomst!

Win een weekendje weg!

Extra leuk! Als je de app downloadt en koppelt aan je Facebookaccount ben je niet alleen af van je keuzestress, maar maak je ook kans op een driedaagse citytrip naar een Europese stad naar keuze. Natuurlijk mét twee heerlijk etentjes gematcht door Pimmr (want zij weten nu eenmaal wat lekker eten is)! Downloaden dus... Download nu de iPhone-app of Android-app. De winnaar wordt in de eerste week van December in de app bekend gemaakt, dus hou 'm goed in de gaten!